Skip to content

Z kroniki towarzyskiej

2»

Komentarz

• @los powiedział(a):
    Daru hipnozy nie można mu odmówić. Odrobina skupienia i widzi się młodego, szczupłego przystojniaka.

O jego czułości i delikatności w relacjach d-m też krążą legendy.

• A tego nie znałem. Ale może to lepiej, że nie poznam.

• @los powiedział(a):
    To jest zresztą ciekawy123 temat per se. Niektóre złe wiewiorki kłamliwie ćwiąkają o kilkunastu (sic!) dzieciach z kilkoma kobietami. Sułtanem czuł się Adaś od najmłodszych lat, pewnie najtrwalszy związek stworzy z pielegniarką obsługującą aparaturę. Zdaje się, że ten czas nadchodzi.

Czekamy na zdjęcia a'la Kishchaq, były też z cewnikiem. https://share.google/yxbHVYp11HK4FOyJD

• Ja rozumiem, że można se wyrobić imidż awangardowego celebryty i mając hajs imponować kobitkom.

Ja sam aligancik nie jestem.
    Ale powiedzcie mi, jak kobieta bądź co bądź, jak na swoje lata przystojna może tolerować oblecha śmierdzącego nikotyną, potem i szczynami w wymiętych spodniach z rozwalonym rozporem, rozpiętej koszuli, kroksach, przetłuszczonych piórskach i z łupieżem na kołnierzu?

👣

🐾
    🐾

• Nie zrozumiesz kobiecej duszy.

• edytowano 07:42

ten oblech ma nadal ma status legendy dla libków, to wystarczy

• @qiz powiedział(a):
    Czekamy na zdjęcia a'la Kishchaq, były też z cewnikiem. https://share.google/yxbHVYp11HK4FOyJD

Gwoli ścisłości, to nie cewnik, tylko koncentrator tlenu.

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    Ja rozumiem, że można se wyrobić imidż awangardowego celebryty i mając hajs imponować kobitkom.

Ja sam aligancik nie jestem.
    Ale powiedzcie mi, jak kobieta bądź co bądź, jak na swoje lata przystojna może tolerować oblecha śmierdzącego nikotyną, potem i szczynami w wymiętych spodniach z rozwalonym rozporem, rozpiętej koszuli, kroksach, przetłuszczonych piórskach i z łupieżem na kołnierzu?

Kolega trochę przesadził z tą przystojnością- dobrali fotki z innej epoki.
    image

• loslos
    edytowano 09:10

Nuale ona wtedy też była z innej epoki.

• Wszyscy byliśmy wtedy z innej epoki

• Adaś nie, on zawsze jest z tej samej epoki. Pamiętam go jeszcze z lat 70-tych, zawsze był tak samo niechlujny i paskudny.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.