Skip to content

Mem dnia

1353637383941»

Komentarz

• loslos
    edytowano 08:31

Letniość też jest wrogiem chrześcijaństwa. Istnieje nawet stosowny cytat, który nie zostawia wątpliwości.

• edytowano 09:31

...taki z jednego muzułmanin jak z drugiego komunista> @Przemko powiedział(a):

@Filioquist powiedział(a):
    ...taki z jednego muzułmanin jak z drugiego komunista

Muzułmanie uważają jednak inaczej, nie podoba im się jego akceptacja dla homoseksualizmu na przykład, ale ogólnie cieszą się.

...skoro alternatywą byłby kandydat z poparcia by tak rzec aszkenazim, to wcale nie dziwne, że ogólnie cieszą się, zawsze jakaś odmiana w bliższą im stronę. Nienawiść do aszkenazim większa niż do homo.

• @Filioquist powiedział(a):

Muzułmanie uważają jednak inaczej, nie podoba im się jego akceptacja dla homoseksualizmu na przykład, ale ogólnie cieszą się.

...skoro alternatywą byłby kandydat z poparcia by tak rzec aszkenazim, to wcale nie dziwne, że ogólnie cieszą się, zawsze jakaś odmiana w bliższą im stronę. Nienawiść do aszkenazim większa niż do homo.

Z exit polls wyszło że co 3 nowojorski żyd głosował na Mamdaniego.

• @Przemko powiedział(a):

Z exit polls wyszło że co 3 nowojorski żyd głosował na Mamdaniego.

...czyli nawet oni nie czują się zagrożeni, no big deal

Pamiętajmy, że to Mamdani wygrał a nie jego muzułmańscy wyborcy

• edytowano 10:01

@Przemko powiedział(a):

No właśnie. Najgroźniejszy jest "letni" i "ludzki" islamista, komunista czy satanista, ponieważ ociepla w oczach społeczeństwa wizerunek tych ideologii.

• Z exit polls wyszło że co 3 nowojorski żyd głosował na Mamdaniego.

Jeśli kontrkandydatem był ktoś z PiS to głosiowaliby nawet na kij od szczotki.

Ja zresztą podobnie podchodzę do sprawy wyborów. Omawialiśmy niedawno w gronie rodzinnym, że fajnie byłoby naprawdę mieć jakiś wybór - jakichś dwóch, trzech kandydatów z jakąś wizją, ciekawą przeszłością itd. Przypominałem sytuację z 1989 roku. We wszystkich, z wyj. łódzkiego, okręgach wygrali w pierwszej turze chłopcy z plakatu z Wałęsą. W Łodzi do drugiej tury przeszedł milicjant i miał się mierzyć z łódzkim chłopcem z plakatu, niejakim Józefiakiem, wieloletnim członkiem PZPR. Trzecie miejsce zajął mec. Głogowski, zasłużony obrońca opozycji. Spotkałem między turami w tramwaju marsz. Kerna. Zebrałem się na odwagę i pogadaliśmy chwilę. Powiedział, że fajnie by było, gdyby milicjant się wycofał i byśmy wtedy wybierali między Głogowskim a Józefiakiem. Zauważyłem, że de facto wszystkie od długiego czasu nasze wybory to jest wybór na mniejszoś niemiecką w Polsce albo na kandydata, który jest rywalem kandydata mniejszości niemieckiem, więc tak naprawdę nie mamy żadnego wyboru, tylko musimy głosiować na tego rywala.

• @MarianoX powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

No właśnie. Najgroźniejszy jest "letni" i "ludzki" islamista, komunista czy satanista, ponieważ ociepla w oczach społeczeństwa wizerunek tych ideologii.

...ludzki homofil Mamdani ocieplił wizerunek LGBT w oczach muzułmańskich wyborców?

• Oj tak...

• To nawet nie psychiatryk ino jakieś opętanie.....

• A to autentyk czy żart?

• @Brzost powiedział(a):
    A to autentyk czy żart?

Mówią że autentyk, ale może być sprzed 10 lat bo Tusk coś młody.

• @marniok powiedział(a):
    To nawet nie psychiatryk ino jakieś opętanie.....

Od dawna powtarzam, że podczas badania osoby należy zawsze brać dwóch specjalistów: psychiatrę i egzorcystę. Tak dla pewności, bo nie wiadomo który akurat potrzebny

• @Brzost powiedział(a):
    A to autentyk czy żart?

Nie wiem ale ja bym klasyfikowała jako bluźnierstwo.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.