@Filioquist powiedział(a):
...Braunowi jakoś tak główka leci
I to jego torbiszcze jest imponujące, jak przybornik XIX wiecznego chirurga albo jakby budzik w niej tykał.
Nosi bombę ze sobą?
Anyway, lepsza niż Tymińskiego
pewnie ma taki termos jak Kuroń
...ciężar musi być, bo nawet podczas krótkich wypowiedzi na stojaka przekłada z ręki do ręki
ps. i dlatego tak główka leci?
jako nałogowy czytelnik zawsze jadąc gdzieś zabieram książką, i drugą książkę na wypadek, gdyby ta pierwsza była do bani, i trzecią, bo istnieje prawdopodobieństwo, że te dwie pierwsze nie spełnią oczekiwań i może będę miała ochotę na coś innego. Może Braun ma po prostu podobnie.
@Filioquist powiedział(a):
I to jego torbiszcze jest imponujące, jak przybornik XIX wiecznego chirurga albo
jako nałogowy czytelnik zawsze jadąc gdzieś zabieram książką, i drugą książkę na wypadek, gdyby ta pierwsza była do bani, i trzecią, bo istnieje prawdopodobieństwo, że te dwie pierwsze nie spełnią oczekiwań i może będę miała ochotę na coś innego. Może Braun ma po prostu podobnie.
Tylko eczytnik. Ja zabieram ze sobą całą bibliotekę.
tylko ja rzadko czytam książkę kartka po kartce, tylko kiedy nie jestem w formie z jakiś powodów. Mam czytnik pełen książek, ale z powodów technicznych uważam, ze książki papierowe są doskonalsze. Oprogramowanie czytników nie ma tych funkcji, które mają książki.
„bardzo to dobra rzecz taki pasztet z cielęciny, jeżeli znajoma jest dama, która go przyrządzała, i jeżeli mamy pewność, że to nie pasztet z kota" z cytatów wielkich mędrców
Komentarz
Wszystko wokół Kaczyńskiego się kręci.
Nie da się inwestować w branży krypto. Da się tylko spekulować.
Republika bardzo reklamuje te branżę.
Ich jedyny sponsor zajmuje się krytpowalutami. Muszą to robić.
W same waluty przez ich kupowanie nie. Ale w infrastrukturę do ich obsługi już tak.
W obronie gotówki nie chodzi o obronę gotówki.
Ale bzdury...
Prezydent Sraczkowski wyłamuje się z narracji PO nt. krypto:
Wtedy była inna mądrość etapu.
Takie mi dziś przysłano.
https://youtube.com/shorts/3AzXyc_p7DY?si=Q4y3IEKtaKEB4he9
To w bunkrze pod PCK?
Bluźnierstwo
I to jego torbiszcze jest imponujące, jak przybornik XIX wiecznego chirurga albo jakby budzik w niej tykał.
Nosi bombę ze sobą?
Anyway, lepsza niż Tymińskiego
pewnie ma taki termos jak Kuroń
...ciężar musi być, bo nawet podczas krótkich wypowiedzi na stojaka przekłada z ręki do ręki
ps. i dlatego tak główka leci?
Tylko eczytnik. Ja zabieram ze sobą całą bibliotekę.
@lionarab
Takoż.
tylko ja rzadko czytam książkę kartka po kartce, tylko kiedy nie jestem w formie z jakiś powodów. Mam czytnik pełen książek, ale z powodów technicznych uważam, ze książki papierowe są doskonalsze. Oprogramowanie czytników nie ma tych funkcji, które mają książki.
Ja bym to nazwał raczej przeglądaniem niż czytaniem. Z naszymi postami też się Koleżanka zapoznaje tylko z kawałkiem tekstu?
Że onuce to wiem ale islam?
Kupując kebaba osiedlasz Araba!
Przerywnik artystyczny
...mądry tekst, wzruszająca historia, i z morałem
z kebabem trzeba uważać
„bardzo to dobra rzecz taki pasztet z cielęciny, jeżeli znajoma jest dama, która go przyrządzała, i jeżeli mamy pewność, że to nie pasztet z kota" z cytatów wielkich mędrców
Dobra wyjaśniło się, patriarchat.