Skip to content

Sondaże, sondaże -- idą wybory!

1789101113»

Komentarz

• Co to jest wieś?
    "Banino, dodatkowa nazwa w języku kaszubskim Banino[4], (niem. Banin[5]) – wieś kaszubska w Polsce położona w województwie pomorskim, w powiecie kartuskim, w gminie Żukowo".
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Banino

10 tys. mieszkańców w 2022 r. Obecnie pewnie kilka tysięcy więcej, a zdecydowana większość to ludzie, których nie stać na mieszkanie w Gdańsku. Zwykle wygrywa PO.

• edytowano 17 December

Czy czegoś to koleżeństwu nie przypomina?

image

• Jeżeli ten sondaż oddaje mniej więcej rzeczywistość polityczno-społeczną w tym pokaranym przez dobrego Boga kraju, to mamy dramat. To jest coś niewyobrażalnego, co tkwi w umysłach i duszach całych legionów bugodrzanskiej ludożerki. I nie mam tutaj na myśli tylko tak licznych fanów KO 🤦‍♂️

• Jaki dramat? Jest mocna przewaga prawicy.

• edytowano 17 December

Naprawdę mam być zadowolony aż takim poparciem dla konglomeratu chorobliwych żydożerców i ukrainofobów oraz szurów antyszczepionkowych i pospolitych czubków od Brauna? Albo dla prymitywnych, skrajnie egoistycznych turboliberałów i darwinistów społecznych zafascynowanych toksycznym k.rwinizmem od Memcena?

• @Eden powiedział(a):
    Naprawdę mam być zadowolony aż takim poparciem dla konglomeratu chorobliwych żydożerców i ukrainofobów oraz szurów antyszczepionkowych i pospolitych czubków od Brauna? Albo dla prymitywnych, skrajnie egoistycznych turboliberałów i darwinistów społecznych zafascynowanych toksycznym k.rwinizmem od Memcena?

...optymistycznie załóżmy, że jednak większość sympatyków nie za to ich ceni a za radykalny sprzeciw wobec rządów eurobiurokracji i promowanych przez nią destrukcyjnych ideologii jak klimatyzm, migrantyzm i DEI/LGBT

• Albo ma po prostu bardziej realistyczne spojrzenie na kryształowych ludzi o charyzmie raz na 100 lat...

• @robert.gorgon powiedział(a):

image

2023 a rebours?

• @qiz powiedział(a):

@robert.gorgon powiedział(a):

image

2023 a rebours?

W punkt.

• @robert.gorgon powiedział(a):

@qiz powiedział(a):

image

2023 a rebours?

W punkt.

?

• @Przemko powiedział(a):

@qiz powiedział(a):

image

2023 a rebours?

W punkt.

?

Teoretycznie - "wygrywamy, ale nie mamy z kim koalicjić".

• ...tymczasem czytam w prasie, że w TVN24 niejaki Sasin wyznał, że mu "bliżej do Tuska niż do Brauna"

Wygląda zatem na to, że jest z kim koalicjić. Tylko może to być szok dla niektórych.

Moim zdaniem do tego prowadzi dokładnie i ostatecznie logika "demokracja dobra, Polacy źli".

• Zdawało mi się że niedawno mówił odwrotnie. Ale na głupie pytanie nie ma mądrej odpowiedzi.

• @Brzost powiedział(a):
    Zdawało mi się że niedawno mówił odwrotnie. Ale na głupie pytanie nie ma mądrej odpowiedzi.

Na podobne pytanie Nawrocki powiedział, że Tusk szkodzi bardziej niż Braun bo jest premierem, to silniczki zaraz pisały że "Nawrockiemu bliżej do Rosji niż do Niemiec". :)

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.