Skip to content

Ameryka w ogniu - maj 2020

1626364656668»

Komentarz

• Ciekawa, choć niestety długa debata na temat śmierci Prettiego. Zwracajcie uwagę tylko na dwóch panów na górze, ten Izraelita na dole to patentowana moskiewska onuca i nigdy nie zapomnę mu gówna które wylewa na Ukrainę od 2022.

https://www.youtube.com/live/K8Lu10kHAa4?si=oGPqA93dahCJqEDJ

• "Cruz miał powiedzieć Trumpowi, że jak zrealizuje swoje plany, to w listopadzie 2026 roku - kiedy odbędą się wybory m.in. do Kongresu - sytuacja gospodarcza może być na tyle kiepska, że Partię Republikańską czeka "krwawa jatka".

jprdl jeżeli to jest prawda, a nie g.wno-prawda tischnerowska, to oznacza, że jest gorzej niż myślałem, że oni już zwalczają się nawzajem wśród Republikanów. To by oznaczało początek końca zarówno dla rządów obozu konserwatywno-patriotycznego w USA, jak i ogromne problemy dla tegoż obozu w Europie po wyborach listopadowych do Kapitolu oraz dla naszego obozu z odbiciem władzy z rąk rudej quasi-dyktatury jesienią 2027. Murwa kać! Niczego się nie uczymy po naszej stronie! I to jak Koleżenstwo widzi w skali globalnej, to nie tylko problem napoleonkowatości po prawej stronie na terytorium Bugodrza 🙈😡

• edytowano 12:27

@Eden powiedział(a):
    "Cruz miał powiedzieć Trumpowi, że jak zrealizuje swoje plany, to w listopadzie 2026 roku - kiedy odbędą się wybory m.in. do Kongresu - sytuacja gospodarcza może być na tyle kiepska, że Partię Republikańską czeka "krwawa jatka".

jprdl jeżeli to jest prawda, a nie g.wno-prawda tischnerowska, to oznacza, że jest gorzej niż myślałem, że oni już zwalczają się nawzajem wśród Republikanów. To by oznaczało początek końca zarówno dla rządów obozu konserwatywno-patriotycznego w USA, jak i ogromne problemy dla tegoż obozu w Europie po wyborach listopadowych do Kapitolu oraz dla naszego obozu z odbiciem władzy z rąk rudej quasi-dyktatury jesienią 2027. Murwa kać! Niczego się nie uczymy po naszej stronie! I to jak Koleżenstwo widzi w skali globalnej, to nie tylko problem napoleonkowatości po prawej stronie na terytorium Bugodrza 🙈😡

To, że RINO i MAGA nienawidzą się szczerze - nie jest żadną nowością. Trump rozgrywa właśnie pokera życia - albo wóz, albo przewóz. A cały świat leży na stole.

• edytowano 11:30

Być może. Tylko to trochę potrwa. A ja się zaczynam coraz bardziej obawiać, że po kolejnej kadencji rudej WRONy my tutaj, w Bugodrzu, będziemy wszyscy leżeć pokotem

• Nie lękajcie się!

• @Eden powiedział(a):
    " Niczego się nie uczymy po naszej stronie! I to jak Koleżenstwo widzi w skali globalnej, to nie tylko problem napoleonkowatości po prawej stronie na terytorium Bugodrza

Kolega naprawde czuje się uczestnikiem amerykanskiej polityki? Mnie to zawsze dziwiło, że ichnie kampanie wyborcze i starcia partyjne toczone są też w naszym grajdole.

• qizqiz
    edytowano 12:52

Odkąd oglądnąłem sporo tego RINO Kruza w primaries 2016, poczułem do niego szczerą niechęć.
    To koleś, przy którym nawet Mitt R-money wydaje się prawdomówny i uczciwy.

• @qiz powiedział(a):
    Odkąd oglądnąłem sporo tego RINO Kruza w primaries 2016, poczułem do niego szczerą niechęć.
    To koleś, przy którym nawet Mitt R-money wydaje się prawdomówny i uczciwy.

Nic dziwnego, że Trumpo postawił na Małego Marco.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.