Mówią że idzie w politykę. Za nią ciągnie się duży smród finansowych przekrętów, w dużej mierze jej byłego już męża ale nie tylko. W wolnej chwili polecam, niebezpieczna osoba, niebezpieczne towarzystwo stoi za nią.
Głębszy nur w to szambo na kanale youtube szalony reporter, tam jest też rozmowa z jej byłym mężem, przyjaciółkami.
@Przemko powiedział(a):
Mówią że idzie w politykę. Za nią ciągnie się duży smród finansowych przekrętów, w dużej mierze jej byłego już męża ale nie tylko. W wolnej chwili polecam, niebezpieczna osoba, niebezpieczne towarzystwo stoi za nią.
...a jest w ogóle gdzieś jakieś bezpieczne towarzystwo? Po publikacjach epsztajnowskich można zostać mizoginem.
BTW, jest określenie na kobietę nienawidzącą mężczyzn?
Nie no wiesz losie takie Granica, Hrabina Cosel, Siłaczka to już mamy.
Natomiast poległem na Krzyżaczkach czy Gaśnicą i Pochwą, ale ja bardzo ułomny jestem.
@ms.wygnaniec powiedział(a):
Natomiast poległem na Krzyżaczkach czy Gaśnicą i Pochwą, ale ja bardzo ułomny jestem.
Androfobka? Chyba tylko psychiatrżka ogarnie te wszystkie feminatywy
@ms.wygnaniec powiedział(a):
Komentarz
W modzie wszystko już było. Nowe trendy to tylko przeróbki starych.
— Ale jak to? Chodzi pan w płaszczu ściągniętym z martwego Niemca?
— Co też pani, jak ściągałem to jeszcze żył.
Gnój stwierdził, że nawet w Misiu nie było takich shotów, jakie teraz są w realu:
Pewnie naprawdę jest bezkarny.
Dobre zaplanowane i zorganizowane spontaniczne protesty.
A Kinga Duda zostawiła mniej niż 1,5 metra na chodniku.
https://tvn24.pl/krakow/samochod-andrzeja-dudy-z-blokada-ktos-prosil-o-interwencje-ra603469-ls3320889
Not Found!
Ale udało mi się wcześniej zobaczyć te muczące krowy.
Psychiatryk!
Ale poniżenie godności luckiej z własnej woli
👣
🐾
🐾
Ponoć jednak to ajwaj robił.
To prawda.
Nie mam 12 lat, lecz to jednak jest niesamowite:
...jak się pamięta komunę to jest czysta komuna, jak z filmów Barei
Co robi Pompa Ciepła przy minus dwudziestu?
Hehe, ale fajnie pyskata jest ta Doda
Głębszy nur w to szambo na kanale youtube szalony reporter, tam jest też rozmowa z jej byłym mężem, przyjaciółkami.
Ojtam ojtam, tezeusz mu poprawił.
...pewnie przespał
...a jest w ogóle gdzieś jakieś bezpieczne towarzystwo? Po publikacjach epsztajnowskich można zostać mizoginem.
Jak ten pan musi bezgranicznie kochać Pawła Kowala.
FIK!
FiK, DiK...jeden RZyG już na widok tego UBekistanu nad Wisłą
Taka sytuacja, gdy obudziłeś się na oklaski i przed pochwaleniem się, zapomniałeś sprawdzić na jakiej sztuce spałeś.
Jakie dzieła mają jeszcze wersje feministyczne? Pani Tadea, Baby, Pani Wołodyjowska, Hrabina Monte Christo...
W jakimś kaberecie występowała bułgarska epopeja produkcyjna "Monter Christow".
Androfobka? Chyba tylko psychiatrżka ogarnie te wszystkie feminatywy
Mizowagina