Skip to content

Ile nóg ma Brown?

1111213141517»

Komentarz

• @los powiedział(a):
    Ech, profesor zanurzony w historii...

To było w jakimś wywiadzie. I ktoś go spytał jak to sobie wyobraża skoro ten człowiek utwierdza swój elektorat w przekonaniu że jest jedynym prawdziwie polskim politykiem a wszyscy inni to zdrajcy. Profesor odparł na to coś w rodzaju: "Cóż, będzie to dla niego próba dojrzałości!"

• Gdzieś u chechelmuta na blogu były zasugerowane i poparte źródłami żydowskie asocjacje tego obrzydliwca

• No, z Szujdrichem robił wywiad…

• Tam był jakiś krakowski żydowski krąg wywodzący się z opozycji w PRL. Eberhard, niejaki Brojer, niejaką Ninel, kabaliści, ezoterycy takie tam...

• Ja działań Brauna nie rozumiem, kłamstwa odnośnie KL Oświęcim były nieprawdopodobnie idiotyczne, akcje z ambasadą Iranu też.
    On działa tak, aby być nieakceptowalny przez USA, czyli zablokować ewentualną koalicję.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Ja działań Brauna nie rozumiem, kłamstwa odnośnie KL Oświęcim były nieprawdopodobnie idiotyczne, akcje z ambasadą Iranu też.
    On działa tak, aby być nieakceptowalny przez USA, czyli zablokować ewentualną koalicję.

a może jest mocno trzymany i robi takie akcje, by dać znać - nie traktujcie mnie poważnie?

• @Brzost powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Ech, profesor zanurzony w historii...

To było w jakimś wywiadzie. I ktoś go spytał jak to sobie wyobraża skoro ten człowiek utwierdza swój elektorat w przekonaniu że jest jedynym prawdziwie polskim politykiem a wszyscy inni to zdrajcy. Profesor odparł na to coś w rodzaju: "Cóż, będzie to dla niego próba dojrzałości!"

Egzamin dojrzałości zdawał promując teorię maskirowki. Z wynikiem negatywnym. A to było kilkanaście lat temu.

• @KazioToJa powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    Ja działań Brauna nie rozumiem, kłamstwa odnośnie KL Oświęcim były nieprawdopodobnie idiotyczne, akcje z ambasadą Iranu też.

a może jest mocno trzymany i robi takie akcje, by dać znać - nie traktujcie mnie poważnie?

Bracia Żydowie traktują to bardzo poważnie. A jest niestety taki przykry fakt, że to oni rządzą światem.

• loslos
    edytowano 12 March

@ms.wygnaniec powiedział(a):

POSIWID https://excathedra.pl/discussion/comment/572931/#Comment_572931

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.