Ile nóg ma Brown?
Qiz, chyba rzeczywistość się na ciebie uwzięła.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
to bez aronii bo jednak zdjecie mnie zaskoczylo.
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
Natomiast pytanie o okoliczności przyrody powstania tego zdjęcie są bardzo zasadne (bo to może być hajlująca Królowa Brytyjska lub inna kuna z żaglem bo to nigdy bez kontekstu nie wiadomo).
powyzsze zdjecie jest wiec z fotoszopu albo innej drukarni.
Pan Jezus
https://www.facebook.com/zbigniewstonogaoficjalne/videos/1784197701806903/
nie podalam linka bo mi sie po prostu nie wkleja, nie wiem czymu. facet mowi wyraznie co sadzi o setnej nodze.
ale pogratuluj sobie: nie zebym nie lubila Brauna. bardzo go lubie. ale ucze sie zachowywac dystansa. w koncu kiedys, przepraszam G.Brauna za to porownanie, w koncu kiedys ekscytowalam sie Bolkiem...(ale nigdy Korwinem!:))
Pan Jezus
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
i powiem: widać, że infiltrujemy służby, na mafie i loże przyjdzie jeszcze czas
The author has edited this post (2 dni temu)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."