Skip to content

Humer

1490491492493494496»

Komentarz

• edytowano 21 April

@Teresa powiedział(a):
    Salcia użyła wątroby wieprzowej i takiż smalec???

Bo to mizerna podróbka anegdoty, którą mi mama opowiedziała daaaaaawno temu, kiedy mnie próbowała nauczyć gotowania;)

• w oryginale jest drożdżowe z rodzynkami versus jakiś podpłomyk z czarnej mąki.

• Wybory w Wielgiej Brytfannie

• Dziecinada. Postępująca infantylizacja życia politycznego i społecznego 🤦‍♂️

• Kuzyn Katarzyny Kasi startuje w wyborach?

• Ha, po odmowie przyjęcia zakładu (a proponuję go zwykle wtedy, gdy ktoś mnie o coś brzydkiego pomawia) również używałem tego argumentu:

• Ale Pan z dużej litery. Niepoprawnie.

• @los powiedział(a):
    Ale Pan z dużej litery. Niepoprawnie.

Przypominam, że 'Ty Jeb*** Czarna Małpo' piszemy wielką literą, to w końcu prezydent zaprzyjaźnionego kraju, że starym dowcipem o МГИМО pojadę

• " Pies Cię je***! "

Autentyczne, z X. :-)DDD

• Zauważam, że ludzkoś zamieszkująca teren między Odrą a Bugiem uznała już, że słowa cię, twój, pan, należy zawsze zaczynać od wielkiej litery, również wtedy np. gdy są cytatami, albo pan piszą w trzeciej osobie.

• @trep powiedział(a):
    Ha, po odmowie przyjęcia zakładu (a proponuję go zwykle wtedy, gdy ktoś mnie o coś brzydkiego pomawia) również używałem tego argumentu:

Nic z tego nie rozumiem.

Romcio wytyka Stanu, że brał pieniądze od tego tam Żyda. Stano odpowiada, że skąd, że nie brał i proponuje idiotyczny zakład, żeby pokazać, że na prywatne konto nie brał, nawet za pośrednictwem swojej spółeczki. Rom na to, że reguły tego zakładu są głupie, a potem ten post kasuje. Na to Stannis: „Szanowny Pan zechciał łaskawie zesrać się".

Na moje oko, to Stano implicite przyznaje, że Weszło dostawało pieniądze od Żyda Przemcia.

• @trep powiedział(a):
    Zauważam, że ludzkoś zamieszkująca teren między Odrą a Bugiem uznała już, że słowa cię, twój, pan, należy zawsze zaczynać od wielkiej litery, również wtedy np. gdy są cytatami, albo pan piszą w trzeciej osobie.

To jeszcze pół biedy.

Najgorzej jak piszą „Ci", kiedy nie chodzi o Ciebie tylko o tych.

• Tak kiedy zrobili bracia Niemcy. Nie muszę chyba dodawać, jak się to skończyło.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.