Skip to content

Warszawski Szpital Południowy

2»

Komentarz

• @los powiedział(a):
    Spotkałem ostatnio kilkoro lekarzy. Wszyscy w stanie furii.

Napiszę ponownie, jeżeli pan Dawid zadbał o dzielenie się fruktami w mechanizmie uwikłania ważnych w środowisku lekarskim, to kara będzie symboliczna, a gniew zwykłych lekarzy zaniedbywalny.

• Przecież to nie chodzi w ogóle o p. Dawida i karę dlań...

• @los powiedział(a):

A ci furiaci pokażą w końcu co mają w garażu? Od 20 lat ludzie się domagają

• Ech, sprawa tak ładnie rosła medialnie, a odebranie orderu ją przyćmiło.

• @los powiedział(a):

Ale w imię czego?

• Pewnie zwykła zawiść. A co?

• Nieweryfikowalna ciekawostka, że ponoć po nocy tam grasowała bardzo agresywna myszka ze specjalistką od smoleńskich parówek. Obie nader rozbawione, a godziny mocno imprezowe, więc detoks na rano mógł być grany. Nie umiem tego zweryfikować, natomiast informacja od osoby wiarygodnej i to nie z personelu medycznego!
    Czyli poza przypadkami w stylu senatora Lentza, problemem może być zakres i terminy świadczonych tam usług. Jeżeli tak było, to strach mnie nie dziwi.
    Druga sprawa, to informacja o umowach ministry Cienkowskiej w Ratuszu można teraz interpretować jako dyscyplinowanie Rafała, że jak nie chce być wyprowadzony z Ratusza w bransoletkach to ma się podporządkować gdy dostanie polecenia.

• @polmisiek powiedział(a):
    Ech, sprawa tak ładnie rosła medialnie, a odebranie orderu ją przyćmiło.

Może jutro będzie odświeżenie tematu! Trzymajcie kciuki!

• loslos
    edytowano 22 June

Liczą na to, że pan premier w międzyczasie dostaie zawału?

• Zdefiniuj „surowe konsekwencje”.

• Oj tam oj tam.
    Wystarczy zrobić kolejkę z 2 Działaczy KO i już będzie po sprawie - przecież to instrukcja od donalda dla swoich.

• @trep powiedział(a):
    Zdefiniuj „surowe konsekwencje”.

Na pewno nic mniej niż stanowcze pokiwanie palcem w bucie.

• Jeśli ten but to sandał (a chwilowa taki właśnie mamy klimat), to będzie widoczne. Nawet jeśli stopa w skarpetce.

• Panie teraz to nawet ma kempingu jest klima w namiocie, więc można na czas kiwania spokojnie wzuć oksfordy.

• @los powiedział(a):
    Jeśli ten but to sandał (a chwilowa taki właśnie mamy klimat), to będzie widoczne. Nawet jeśli stopa w skarpetce.

ale w dziurawej (alegoria stanu państwa) xD

• @polmisiek powiedział(a):

@polmisiek powiedział(a):
    Ech, sprawa tak ładnie rosła medialnie, a odebranie orderu ją przyćmiło.

Może jutro będzie odświeżenie tematu! Trzymajcie kciuki!

Ano właśnie, najciekawsze1 w sprawie dopiero przed nami. Na razie wiemy, że ludzie o których istnieniu trochę ponad tydzień temu nie mieliśmy pojęcia zrobili przychodnię dla członków KO. I że wiedział o tym Trzaskowski.

Nie wiemy natomiast, kto z tej przychodni korzystał. Jeszcze.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

Reasumując, mając na uwadze środowisko rodzinne i zręczność w poruszaniu się w przestrzeni publicznej, wróżę świetlaną przyszłość panu Dawidowy z premierostwem włącznie.

Wątpię by dostał cokolwiek widocznego dla publiki.

Ale daj jakąś datę i zrobimy sprawdzam.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):

Reasumując, mając na uwadze środowisko rodzinne i zręczność w poruszaniu się w przestrzeni publicznej, wróżę świetlaną przyszłość panu Dawidowy z premierostwem włącznie.

Wątpię by dostał cokolwiek widocznego dla publiki.

Ale daj jakąś datę i zrobimy sprawdzam.

Tu niestety może być i 10 lat, a nawet dwadzieścia. To jest nieweryfikowalna wróżba. Natomiast patrząc na chłodno, to umiejętność budowania sieci społecznych jest kluczowa dla polityka. Pana Dawida zgubiła pycha i chamstwo połączona z pogardą i ostentacją. Nad tym musi popracować.

Dzisiaj się okazało tylko, że co prawda pan Dawid pieniądze zwrócił ale nieprawidłowo, więc szpital już mu je odesłał. Słynny szmonces z przeprosinami staje mi przed oczami (-Panie Rapaport, czy to trzecie piętro?; - oczywiście że nie; - A to ja przepraszam)

Pana Dawida zgubiła pycha i chamstwo połączona z pogardą i ostentacją. Nad tym musi popracować.

Nie może, bo w tym tkwi jego istota. PO to partia schamapanów, pycha i ostentacja to ich sztandar. Stara szlachta może być uprzejma ale pańskość schamapana musi się zasadzać na pysze i ostentacji, inaczej jej nie będzie.

• Ponoć pan Dawid jest obecnie najbardziej nieznaną osobą w Kało ;)

• Znany z tego, że nikt go nie chce znać.

• @los powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    Pana Dawida zgubiła pycha i chamstwo połączona z pogardą i ostentacją. Nad tym musi popracować.

Nie może, bo w tym tkwi jego istota. PO to partia schamapanów, pycha i ostentacja to ich sztandar. Stara szlachta może być uprzejma ale pańskość schamapana musi się zasadzać na pysze i ostentacji, inaczej jej nie będzie.

Nie po to kupuje się gruby złoty łańcuch na szyję, by nosić go dyskretnie.

• @los powiedział(a):
    Znany z tego, że nikt go nie chce znać.

Teraz można łatwo poznać, kto jest kim w Kało, jak zadajesz pytanie o pana Dawida, a taka osoba bez wahania mówi że nie zna, to ktoś znaczny, jak się zaczyna zastanawiać to jakaś płotka, a jak niepytany mówi że Dawida nie zna, znaczy że bardzo ważny ;)

• Odc2.

Szpital w Żywcu, poseł Pępek załatwiła sobie (przez położną) termin na badanie w ciągu 3 tygodni gdy średnio wynosi on 2 lata.

• @marniok powiedział(a):
    Odc2.

Szpital w Żywcu, poseł Pępek załatwiła sobie (przez położną) termin na badanie w ciągu 3 tygodni gdy średnio wynosi on 2 lata.

Urocza kobieta, taka emanacja Kało na pełnej. A to mszczenie się później na dyrekcji szpitala wyjątkowo miodne.

@marniok powiedział(a):
    Odc2.

Urocza kobieta, taka emanacja Kało na pełnej. A to mszczenie się później na dyrekcji szpitala wyjątkowo miodne.

Pępek to piękny umysł, kto wie czy nie piękniejszy od Uli Sary Zielińskiej. Nawet "Wesołych Świąt" czyta z kartki. Kiedyś weszła na trybunę i odczytała z kartki jedno zdanie: "minister Leszczyna nie kłamie, to wy w pisie kłamiecie."

• Sięgnąłem do wikipedii żeby się dowiedzieć kim jest pani Pępek bo jakoś wcześniej o niej nie słyszałem. Zwróciłem uwagę na rok urodzenia 1961. Myślałem że ludzie z mojego pokolenia są trochę bardziej lotni...

• @Brzost powiedział(a):
    Sięgnąłem do wikipedii żeby się dowiedzieć kim jest pani Pępek bo jakoś wcześniej o niej nie słyszałem. Zwróciłem uwagę na rok urodzenia 1961. Myślałem że ludzie z mojego pokolenia są trochę bardziej lotni...

Jak widać lotność umysłu nie zależy od pokolenia.

• Fakt, nie jest łatwo ją podnieść

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.