Skip to content

Warszawski Szpital Południowy

15678911»

Komentarz

• Miałem na myśli to że buta i bezczelność to w oczach elektoratu cechy godne pochwały. I że poparcie może wzrosnąć

• @Brzost powiedział(a):
    Miałem na myśli to że buta i bezczelność to w oczach elektoratu cechy godne pochwały. I że poparcie może wzrosnąć

Okazuje się, że w pewnych obszarach tak, a w pewnych już nie. Tu mamy bezczelnego młodego lekarza, każdy takiego spotkał i każdego irytował. To się odwołuje do takiego 'trzewiowego' doświadczenia, a zgodna obrona ze strony środowiska medycznego tylko to potęguje.
    To owe firanki czy ośmiorniczki.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@Brzost powiedział(a):
    Miałem na myśli to że buta i bezczelność to w oczach elektoratu cechy godne pochwały. I że poparcie może wzrosnąć

Okazuje się, że w pewnych obszarach tak, a w pewnych już nie. Tu mamy bezczelnego młodego lekarza, każdy takiego spotkał i każdego irytował. To się odwołuje do takiego 'trzewiowego' doświadczenia, a zgodna obrona ze strony środowiska medycznego tylko to potęguje.
    To owe firanki czy ośmiorniczki.

ale już pokazywanie co się ma w garażu nie zadziałało tak oburzająco i otrzeźwiająco na bugodrzańską ludożerkę

• edytowano 07:40

Zatrzymanie red Matczuka nie ma nic wspólnego z tym, że lekarz Kacprzyk miał to w dupie.

• @Brzost powiedział(a):

Również odnoszę takie wrażenie

Zatrzymanie red Marczuka nie ma nic wspólnego z tym, że lekarz Kacprzyk miał to w dupie.

Lepiej nie grzebać w pewnych miejscach w TenKraju, pisałem o tym wczoraj w innym wątku

• @MarianoX powiedział(a):

@Brzost powiedział(a):

Również odnoszę takie wrażenie

Nie bez podstaw
    https://x.com/NigdyWiecejPiS/status/2102479449010933983

@trep powiedział(a):
    Skąd ten wniosek?

LSD załatwiły firanki do bryki pewnego posła, poprzedniego Tuska ośmiorniczki, więc didaskalia ale wskazujące na wywyższanie się i pogardę. Teraz to okazał Kacprzyk. A ponieważ nie znam nikogo z tamtej strony osobiście więc nie wiem gdzie się sierotki wybierają.
    Jeżeli mam rację, to będzie zaraz gigantyczne wzmożenie. Trza baczyć, jak w historii, że jak stróż nocny w fabryce lał bez powodu psa, to znaczy że w dzień był Prezes firmy.

Panta rhei. Możemy nie doceniać 11 więcej lat przemysłu pogardy, ćwiczeniu w nienawiści.

• edytowano 10:22

Dla mnie przemysł pogardy pojawił się gdy Jarosław Kaczyński został rednaczem Tysola, aby później eksplodować paroksyzmem gdy Wałęsa ośmielił się kandydować na Prezydenta.
    A przy ośmiorniczkach były już najazdy Służb na redakcje itp.
    To jest bardzo ciekawe123, że topi jakiś bzdurny detal, bo zobacz:

• Afera Starachowicka -> nic się nie dzieje, a to był mega skandal
    • rozmowy o firankach w samochodzie-> ostateczne tąpnięcie

• cała masa skandali pierwszego Tuska ze Smoleńskiem na czele-> nic się nie dzieje, jest nawet druga kadencja

• nagrania z Sowy -> nie sprawy poważne, jak rozmowa Belki czy ustawianie kontroli skarbowej, tylko owe ośmiorniczki
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.