Skip to content

Nieno, Bolek przegrał ostatecznie z Krzysztofem Wyszkowskim

2»

Komentarz

• To ten debilizm, to lekceważenie mnie przez bezpiekę i komunę pozwalało mi realizować moje nierealne problemy – mówi Lech Wałęsa.

• No i kto tu kogo trzymał za smycz, Lech Bolesław panów służbistów, czy na odwrót? Czego nie rozumiecie?

• A mnie bardzo intryguje to, jak on się z tym czuje. Wolałby być debilem czy kapusiem? Jedno i drugie niefajne. :)))))))

• edytowano 00:15

@Cyrylica powiedział(a):
    A mnie bardzo intryguje to, jak on się z tym czuje. Wolałby być debilem czy kapusiem? Jedno i drugie niefajne. :)))))))

On się czuje jak Mędrzec Europy. :D Realizował swoje "nierealne problemy" :D

To znaczy: kiedyś lekceważyła go bezpieka, a dziś lekceważy go Żurek i ta sędzia, co go ogłosiła debilem.

Takiego zakiwania świat nie widział :-)))

• edytowano 06:48

Obecna sekta rządząca to genetycznie, mentalnie i metodologicznie a często również personalnie ekipa wprowadzająca stan wojenny. SB czuwa a właśnie teraz wyartykułowało swój pogląd usteczkami pani prokurator która umorzyłaś śledztwo. Dla nich chyba nie ma różnicy pomiędzy czarnym sufitem własnym (kierownictwa) poglądem a faktem.

• @Maria powiedział(a):
    Jednak kapusia. Można go zdemaskować i zneutralizować. Na debila nie ma mocnych.

Dowodem na powyższe jest niezniszczalna liczba przygłupów wśród naszych rodaków.

Zdemaskowanie kapusia nie pozbawia urzędu i nici z neutralizacji.
    Debil będzie podejmował przypadkowe decyzje, raz lepsze, raz gorsze. Może też mieć nieoficjalnego, kompetentnego rządcę. Zdrajca będzie natomiast metodycznie podejmował decyzje dobre dla wroga, któremu służy.

• Lepiej z mądrym stracić niż z głupim zyskać ;)
    Kapuś przez fakt zdemaskowania już jest mocno zneutralizowany.
    Śp. Anna Walentynowicz zdemaskowała Bolka i powstrzymała stoczniowców przed przerwaniem strajku. Wspólnie z Krystyną Sienkiewicz, o ile dobrze pamiętam.
    .

Ale ja mam skrzywienie zawodowe - panicznie boję się głupoty. Całe zawodowe życie poświęciłam na to, by w Polsce głupich było ciut mniej.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.