Zbigniew Ziobro - człowiek, którego ambicje wysadzają Dobrą Zmianę
Przeczytałem ostatnie wywiady z panem ministrem, nigdy nie był moim faworytem ale obecnie mogę napisać, że w mojej ocenie urażone ambicje tego człowieka wysadzają Dobrą Zmianę w powietrze. Jego trzeba izolować albo transferować gdziekolwiek.
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
(Podbijam, bo dlaczego by nie podsykutować o Zioberku.)
https://www.salon24.pl/u/eska/804196,mamy-nowego-bolka
Tym bardziej nie jest w sensie faktycznym, przez co rozumiem konstrukcję polityczną, jaką nam przedstawiono do wyboru i akceptacji w maju i październiku 2015 r.
Parszywe to i iście w Tuska stylu.
We wzmiankowanych wywiadach padają na proste pytania słowotokowe wypowiedzi, i aby nie być gołosłownym:
- na pytanie czy konsultował ustawy z PAD, pada wykręt, że przecież gdyż albowiem gdyby tylko zainteresowanie było to on był na konsultacje gotów. Co ze Zbyszkowej nowomowy na ludzki oznacza, że nie było bo po jaki członek męski PAD siem wtranca!
- na pytanie co można było zrobić inaczej aby uniknąć konfliktu z PAD dowiedziałem się, że PAD to osoba z małym doświadczeniem, którą to Zbyszek w arkana polityki wprowadzał, a on taki niewdzięczny
Takich kfiadkuf jest znacznie więcej.
Z tego przebuja urażona miłość własna z wzajemnością oraz pamiętliwość godna Jarosława (które to jest legendarna).
UWAGA: nie wnikam, kto merytorycznie ma rację bo jestem za cienki na to.
Jak dla mnie to widać zmianę, ale dalej to człowiek któremu trzeba się bardzo uważnie przyglądać i którego ambicje stanowią realne zagrożenie.