Na fali wtórności - moje typy
Bede jak Urban za Kisielem i bede sie powtarzac tyle ze na odwyrtke.
Moje typy:
- tak na prawde jedynie szczerym szacunkiem darzę tylko wsciekłe baby:
-sp. Anna Walentymowicz
-Ewa Stankiewicz
-Aleksandra Rybińska
Moje typy:
- tak na prawde jedynie szczerym szacunkiem darzę tylko wsciekłe baby:
-sp. Anna Walentymowicz
-Ewa Stankiewicz
-Aleksandra Rybińska
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
A przepraszam, te dwie pozostałe panie co zrobiły ? Autentycznie nie kojarzę (nazwiska gdzieś słyszałem). Zanim więc uogólnię, chcę się dowiedzieć czym się zasłużyły (od was, bez googlania).
święte
obie
o tyle nie masz racji, ze Anna Solidarnosc tez nie od razu nia byla. zaczynala od listu do Bieruta, gniewnego, o przydzial mieszkania dla niej i jej syna.
pytanie: jak z "Ani" stala sie Anna.
odpowiedz: konsekwencja.
Moim kwalifikatorem jest wscieklosc, konsekwencja dzialania i wiernosc temu co sie robi i z czym sie utozsamia.
Sp. Anna Walentynowicz byla takim herosem, takim liderem ze oprawcy nie mogac jej inaczej dopasc wykonali rytualne zbeszczenie jej zwlok.
E. Stankiewicz i K. Pawlowicz to dla mnie pierwsza liga. To maszyny bojowe, polaczenie walca drogowego z młóckarnia i snopowiązałką. I jak na razie nie poddajace sie destrukcji i korozji.
A. Rybińska opierza sie.
Robi w Brukseli to, co Pawłowicz w W-wie. Pewniaczka.
Rybińska "członek zarządu Fundacji Macieja Rybińskiego. Urodzona w epoce późnego Gierka, zmuszona do emigracji za Jaruzelskiego, dorastała za Kohla w Niemczech i Thatcher w Wielkiej Brytanii"
dziecko zmuszone do emigracji?
Pawłowicz jest straszna
Streżyńska? :-&
Gilowska to był ktoś
No to znacząco różnimy w ocenie pewnych działań.
Jest zdeterminowana a nie świrem. Zycze każdemu takiej determinacji w sprawach zasadniczych i nie tylko.
to były kurna sfałszowane wybory samorządowe!!! ilu z nią było tej nocy na Wiejskiej?
Łeee, myślałam, że masz jakieś konkrety.