Będziemy tęsknić za Bufetową
Piasecki: Jaką widziałby pan możliwość rozwiązania konfliktu z burmistrzem Jersey City
Trzaskowski: Jeszcze raz
Piasecki: Jersey City, Pomnik Katyński. Co z tą historią zrobić?
Trzaskowski: Mówiąc zupełnie wprost – nie znam sprawy,.
Piasecki: Niemożliwe. Nie zna pan?
Trzaskowski: Nie
Piasecki: Pomnik Katyński, Jersey City, burmistrz chce przestawić w inne miejsce albo w ogóle zlikwidować. Wdał się w spór twitterowy z marszałkiem Karczewskim.
Trzaskowski: Nic nie wiem na ten temat. Być może byłem za bardzo zajęty Warszawą
Piasecki: Na Twitterze przez ostatnie trzy dni nic innego nie było tematem.
Trzaskowski: Doradziłbym marszałkowi Karczewskiemu trochę więcej dyplomacji.
Chyba nie da się teraz ukryć - ten facet jest po prostu idiotą.
Trzaskowski: Jeszcze raz
Piasecki: Jersey City, Pomnik Katyński. Co z tą historią zrobić?
Trzaskowski: Mówiąc zupełnie wprost – nie znam sprawy,.
Piasecki: Niemożliwe. Nie zna pan?
Trzaskowski: Nie
Piasecki: Pomnik Katyński, Jersey City, burmistrz chce przestawić w inne miejsce albo w ogóle zlikwidować. Wdał się w spór twitterowy z marszałkiem Karczewskim.
Trzaskowski: Nic nie wiem na ten temat. Być może byłem za bardzo zajęty Warszawą
Piasecki: Na Twitterze przez ostatnie trzy dni nic innego nie było tematem.
Trzaskowski: Doradziłbym marszałkowi Karczewskiemu trochę więcej dyplomacji.
Chyba nie da się teraz ukryć - ten facet jest po prostu idiotą.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
- na pewno nie na PiS!
I temu służy Czaskowski.
On tego nie mówił pod nas, bez przesady. Przynajmniej ja tego tak nie odebrałam. Ciekawe jak reszta naszych.
Edit - ale, oczywiście, chciałabym, żebyś miała rację
Ale gdyby zadał pytanie tak: Czy sądzi pan, że warto jest plugawić świętą ziemię amerykańską, jakimś tam pomnikiem polskiej martylorogii, który jest łzawym i bezsilnym począsaniem szabelką, a przy tym prowokuje Rosję? - to dostałby odpowiedź konkretną, merytoryczną, jasną.
I to tyle mojego optymizmu w tomacie miast wojewódzkich. Po cichu, ale bardzo po cichu liczę jeszcze na Lublin. Mooooooże Wrocław, ale raczej morze, bul, bul, bul,...
Tym niemniej w tym roku chyba po prostu nie ma z kim przegrać, bo Ujazdowski ewidentnie gra nie o prezydenturę, a dobre miejsce na liście PO do europarlamentu zaś wystawiony przez Dutkiewicza facio jest znany chyba tylko pracownikom urzędu miejskiego.
Są podobieństwa do niedawnych wyborów w Bulu i Nadzieji.
Polak lubi być umiarkowanie nieprzejednany.
Przecież to nie jest sprawa samorządu.
Władze Częstochowy już po raz piąty dofinansują z miejskich pieniędzy zabiegi in vitro dla mieszkających w mieście par.
Współfinansują, ale niechętnie; do jakiegoś stopnia muszą.
Na to miast nie ogarniam, co zmusiło Jakiego do wyskoczenia z danym in vitrem, co już podnosili Koledzy vide svpra: Jak Felipe z konopi, jak również tradycyjnie było to pałą na PiS, a teraz Jaki sam wziął pałę i się nią palnął. A?