(w ośmiu wątkach przewija się o. Szustak, trochę tutaj odpowiedzi poprzestawiam jeszcze) (wybrałem akurat ten wątek, bo zaczął się pozytywnie i afirmująco co do dominikanina)
romeck napisal(a): (w ośmiu wątkach przewija się o. Szustak, trochę tutaj odpowiedzi poprzestawiam jeszcze) (wybrałem akurat ten wątek, bo zaczął się pozytywnie i afirmująco co do dominikanina)
Ojciec Szustak mówi, że 16 maja 2008 narodził się na nowo podczas spotkania z ojcami: Enrique Porcu i Antonello Cadeddu z Brazylii". To wiele by tłumaczyło. Nałożyli na niego ręce i się zaczęło.
Ojciec Szustak mówi, że 16 maja 2008 narodził się na nowo podczas spotkania z ojcami: Enrique Porcu i Antonello Cadeddu z Brazylii". To wiele by tłumaczyło. Nałożyli na niego ręce i się zaczęło.
Przy okazji polecam książki Marka Piotrowskiego, zwłaszcza "Dlaczego ufam Kościołowi". Przystępne i usystematyzowane kompendium nt. nauczania Kościoła, przydatne zwłaszcza z punktu widzenia wątpliwości, pytań i zarzutów ze strony innowierców i ateistów. Autor jest z zawodu analitykiem systemów, więc system jest ogarnięty
Sojusz ołtarza i tronu Nie PiS i Epidiaskop A Szustak i Okrasa
Co się wydarzy, gdy dwaj Mistrzowie: Mistrz Słowa i Mistrz Gotowania, spotkają się i postanowią wspólnie zabrać nas do świata Biblii od strony kuchennych drzwi?
christoph napisal(a): Sojusz ołtarza i tronu Nie PiS i Epidiaskop A Szustak i Okrasa
Co się wydarzy, gdy dwaj Mistrzowie: Mistrz Słowa i Mistrz Gotowania, spotkają się i postanowią wspólnie zabrać nas do świata Biblii od strony kuchennych drzwi?
A, od tygodnia mi się reklamują na FB. Jeśli chodzi o książki i programy kucharskie, to Okrasę biorę w ciemno! Tło/zaplecze Szustakowe tutaj mi nie przeszkadza. Kuchnia to kuchnia. Mlask!
Komentarz
(wybrałem akurat ten wątek, bo zaczął się pozytywnie i afirmująco co do dominikanina)
komentarz pod postem
https://www.facebook.com/1421266624/posts/10226613357946417/?sfnsn=mo
Odwieczna mądrość Szeptuch głosi:
Pacierz pomaga, ale i zamawianie nie szkodzi!
Nie PiS i Epidiaskop
A Szustak i Okrasa
Jeśli chodzi o książki i programy kucharskie, to Okrasę biorę w ciemno! Tło/zaplecze Szustakowe tutaj mi nie przeszkadza. Kuchnia to kuchnia. Mlask!