Jorge, a że cię tak spytam: jak godzisz swoje stwierdzenie o wrogości wobec PO z popieraniem Mateusza Morawieckiego?
Czy wypierasz ze świadomości jego dość oczywiste związki z PO czy też deponujesz rozum u Jarosława Kaczyńskiego i bezwarunkowo uznajesz, że ma zawsze rację? Czy też stosujesz jakąś inną sztuczkę?
Wiem, że to drażniący temat, ale bardzo mi zależy na odpowiedzi. Bo jeśli nie rozmawiamy na kontrowersyjne tematy, to tak jakbyśmy w ogóle nie rozmawiali, prawda?
los napisal(a): Jorge, a że cię tak spytam: jak godzisz swoje stwierdzenie o wrogości wobec PO z popieraniem Mateusza Morawieckiego?
Czy wypierasz ze świadomości jego dość oczywiste związki z PO czy też deponujesz rozum u Jarosława Kaczyńskiego i bezwarunkowo uznajesz, że ma zawsze rację? Czy też stosujesz jakąś inną sztuczkę?
Wiem, że to drażniący temat, ale bardzo mi zależy na odpowiedzi. Bo jeśli nie rozmawiamy na kontrowersyjne tematy, to tak jakbyśmy w ogóle nie rozmawiali, prawda?
Podbiję bo ciekawe. Moje sztuczki: - nie popieram Pieroga, popieram PiS bo nie mam innego wyjścia - zakładam że Pieróg jest teraz nasz - a do tego jest elementem większej układanki, której nie znamy
Komentarz
- nie popieram Pieroga, popieram PiS bo nie mam innego wyjścia
- zakładam że Pieróg jest teraz nasz
- a do tego jest elementem większej układanki, której nie znamy
Karl Kraus ostrzegał przed wiernymi kobietami: Dziś wierna tobie, jutro innemu.