Proszę o szturm modlitewny
Przekazuję prośbę i błagam Was o modlitwę
"Proszę o szturm modlitewny przez najbliższe 48 godzin.
Prośba o modlitwe za dzieci Marysi K[...]-Z[...], które są chore na sepsę. Niestety najmłodszy, trzymiesieczny Tymek zmarł w piątek. Szymek i Piotrus (2 i 4 latka) są w szpitalu i walczą o życie... Poproscie kogo mozecie o modlitwe.."
"Proszę o szturm modlitewny przez najbliższe 48 godzin.
Prośba o modlitwe za dzieci Marysi K[...]-Z[...], które są chore na sepsę. Niestety najmłodszy, trzymiesieczny Tymek zmarł w piątek. Szymek i Piotrus (2 i 4 latka) są w szpitalu i walczą o życie... Poproscie kogo mozecie o modlitwe.."
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Przekażę Rodzinie Orędowników
👣
🐾
🐾
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Błagam Cię dla miłości Boga i Najświętszej Maryi Panny, racz nam wyjednać łaskę ostateczną zbawienia i wszystkie łaski nam potrzebne, a szczególnie tę wielką łaskę uzdrowienia Szymka i Piotrusia. Pospiesz mi na ratunek, święty patriarcho, i pociesz mnie w tym zmartwieniu. O święty Józefie, przyjacielu Serca Jezusowego, wysłuchaj mnie!
Ojcze nasz…, Zdrowaś Maryjo…, Chwała Ojcu…
Ojcze Przedwieczny, ofiaruję Ci przenajświętszą Krew, Serce, Oblicze Twego Jednorodzonego Syna, wszystkie cnoty i zasługi Matki Najświętszej i Jej przeczystego Oblubieńca, świętego Józefa, oraz wszystkie skarby Kościoła świętego na wyjednanie łaski ostatecznej zbawienia i łask nam potrzebnych, szczególnie tej - uzdrowienia tych chłopców
O Józefie, ratuj nas w życiu, w śmierci, w każdy czas.