Wybaczcie że późno. Operacja poszła bardzo dobrze, mimo trudnego miejsca - bez komplikacji, usunięcie doszczętne. Cóż mogę napisać, chwała Panu! Siedzę przy łóżku córki w szpitalu i patrzę jak po raz pierwszy od długiego czasu śpi bez nieproszonego gościa w ciele. Wiadomo, to nie koniec, jeszcze badanie guza, jeszcze kontrole, ale łzy wdzięczności już były. Dziękuję Wam.
Kuba_ napisal(a): Wybaczcie że późno. Operacja poszła bardzo dobrze, mimo trudnego miejsca - bez komplikacji, usunięcie doszczętne. Cóż mogę napisać, chwała Panu! Siedzę przy łóżku córki w szpitalu i patrzę jak po raz pierwszy od długiego czasu śpi bez nieproszonego gościa w ciele. Wiadomo, to nie koniec, jeszcze badanie guza, jeszcze kontrole, ale łzy wdzięczności już były. Dziękuję Wam.
Bogu dzięki +
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Jezu, ufam Tobie.
*
Jak poszła operacja?
Operacja poszła bardzo dobrze, mimo trudnego miejsca - bez komplikacji, usunięcie doszczętne. Cóż mogę napisać, chwała Panu! Siedzę przy łóżku córki w szpitalu i patrzę jak po raz pierwszy od długiego czasu śpi bez nieproszonego gościa w ciele. Wiadomo, to nie koniec, jeszcze badanie guza, jeszcze kontrole, ale łzy wdzięczności już były.
Dziękuję Wam.
+++
+
*