Skip to content

Moloch domaga się więcej ofiar

12346»

Komentarz

• Chwała Panu!

• 😍😍😍

• Sprawa ma niestety dalszy ciąg, prawna walka trwa.

"Rodzice" biologiczni polecieli do Teksasu i podobno przejęli urodzone dziecko. Teraz zamierzają dopilnować, by nie ratowano jego życia, bo noworodek ma wrodzoną wadę serca i niezbędne będą dalsze zabiegi medyczne.

• Nuale w przypadku człowieka już urodzonego to po prostu morderstwo. Czy postęp już tak daleko postąpił?

• edytowano 16 August

@los powiedział(a):
    Nuale w przypadku człowieka już urodzonego to po prostu morderstwo. Czy postęp już tak daleko postąpił?

To Kulega Psor nie słyszał, że postempowce coraz głośniej brzęczą już o tzw. aborcji postnatalnej? Postępom postempu nie ma końca, ta rewolucja jest permanentna przecież

• Ja wiem, że ich ideałem jest połączenie aborcji z eutanazją. Ale to już?

• edytowano 16 August

@los powiedział(a):
    Ja wiem, że ich ideałem jest połączenie aborcji z eutanazją. Ale to już?

Sytuacja jest mocno nietypowa, w sprawę wmieszane są nie tylko Kalafiornia i Teksas, ale i Alaska. Wszystko to pachnie mi Swądem Najwyższym, ale tu i teraz gra idzie dosłownie o życie dziecka.

Zaś Prowok Generalny Teksasu startuje w wyborach do Senatu, i na nim będzie wisiała przewaga (lub jej brak) Republikanów w wyższej izbie Kongresu.

• Nuale ciągle: dziecko urodzone jest człowiekiem, który ma imię, nazwisko, SSN i ochronę prawną, nie produktem. Żeby nie wiem w wyniku jakich medycznych i prawnych kombinacji. Co więcej - przestępstwem i to bardzo poważnym jest już sama deklaracja zamiaru utrudnienia mu opieki medycznej.

• @peterman powiedział(a):

@los powiedział(a):

Sytuacja jest mocno nietypowa, w sprawę wmieszane są nie tylko Kalafiornia i Teksas, ale i Alaska. Wszystko to pachnie mi Swądem Najwyższym, ale tu i teraz gra idzie dosłownie o życie dziecka.

Zaś Prowok Generalny Teksasu startuje w wyborach do Senatu, i na nim będzie wisiała przewaga (lub jej brak) Republikanów w wyższej izbie Kongresu.

W sumie dla dziecka najważniejsze, że się urodziło. W razie, gdyby zostało teraz przez "rodziców" zamordowane, i tak pójdzie do nieba.

• @los powiedział(a):

Tak, to już. Piekło wyje coraz głośniej i przeraźliwiej ostatnimi czasy

• Niech każdy, kogo sprawa Gabrysia interesuje, użyje swojego ulubionego translatora:

https://www.lifenews.com/2026/08/17/baby-gabriels-parents-slam-ken-paxton-for-saving-him-from-abortion/?cmid=96f7c905-eb13-41b9-bb6e-ac54ea072922

W sumie niesamowite, że rodzice toczą walkę o możliwość zamordowania "swojego" dziecka. Choć wg prawa stanu Teksas rodzicem (jeśli spojrzeć na źródłosłów, to TAK!!) jest panna West.

• Drogi @trep oni, a nawet cały ten system pokazuje, że surogatka jest biologicznym przedmiotem, ktoś by pytał autobusu o zdanie?
    To było opisane profetycznie w pewnym opowiadaniu SF.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.