Czy w Białymstoku wydarzyło się coś ważnego?
Polacy użyli siły.
Nie wiem jak sprawa jest relacjonowana w TV, mam wrażenie że w Internecie ma miejsce cofnięcie się, zaskoczenie. A poza tym w realu nigdy nie trafiłem na przedstawicieli ideologii LGBT, może fizycznie ich w ogóle nie ma.
Nie wiem jak sprawa jest relacjonowana w TV, mam wrażenie że w Internecie ma miejsce cofnięcie się, zaskoczenie. A poza tym w realu nigdy nie trafiłem na przedstawicieli ideologii LGBT, może fizycznie ich w ogóle nie ma.
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ale będą się tego trzymać, bo nic im nie zostało.
i nie mozna sie mu poddać
Owóż raz przed laty, chybaś w Lublinie, nieznane ręce poprzylepiały na murach naklejki o treści: "Miasto wolne od zboczeńców".
No i zareagowała na to jedna pani rzecznik od tolerancji, chyba z Kampanii przeciw Homofobii, stwierdzając, że te naklejki to brutalny atak na homoseksualistów. Niektórzy, pamiętam, dziwowali się wtedy homofobii pani rzecznik, która tak łatwo utożsamiła słowo "zboczeńcy" z homoseksualistami.
Statystycznie, homoseksualizm to, jak mmniemam, najpopularniejsze ze zboczeń płciowych.
Pani niedorzecznik się w tym momencie zapętliła była niechcący
Jak zwykle.
No i o te "dewiacje" chryja wybuchła niewąska. Pani Karolina Szubiela, czujna redaktorka portalu Moje Miasto Lublin, grzmiała naonczas:
„Lublinianie są oburzeni. Wiele osób odebrało ją jako atak na odmienne orientacje seksualne.”
Zaś ta niewiasta, com ją, za przyczyną mej starczej sklerozy, zdegradował na rzecznika, to była sama prezeska Kampanii przeciw Homofobii, pani (panna?) Marta Abramowicz (żesłi desole, Madam/Madmuazel!!!).
Precyzyjnie wskazała ona sprawców nalepkowej akcji ("faszyzująca młodzież") i wytknęła z tej okazji, że w Lublinie panuje "wyski poziom antysemityzmu i homofobii".
Tak że Donald T. najwyraźniej wziął se zanucił:
"Dała przykład Abramowicz,
jak wojować mamy"
No był kiedyś taki dyjalog:
- Zomowiec X., jakie jest wasze zdanie na temat podwyżek cen?
- Obywatelu majorze, melduję, że moje zdanie jest takie, jak w "Trybunie Ludu"!
- A co, to już nie macie własnego zdania?
- Melduję, że mam, ale się z nim nie zgadzam!
Tylko, tak po prawdzie, Donald może mieć zdanie o dewiacjach oficjalnie jak tam w dzisiejszych "Trybunach" wymagają, prywatnie może inne. Ale jeśli nawet tak jest, to nic to nie zmienia. Dawni partyjniacy też lubili se przy wódce podworować z Sowieta. Przynajmniej pod koniec komuny, wcześniej pewnie mieliby cykora. Na emeryturze Donek też będzie zadziwiał kawiarnianym męstwem swoich fumfli, opowiadając eurosceptyczne i homofobiczne szmoncesy.
Jeśli wierzyć relacjom, to przed katedrą (przypadkowo na trasie zbok-marszu) miało zebrać się na modlitwie więcej ludzi, niż na samej 'paradzie'. Samego przejścia nie zablokowali, ale zmusili do ominięcia katedry.
Może to mało, może dużo.
W celach archiwizacyjnych:
https://mobile.twitter.com/Pani_Scarlett/status/1153294212433141760
https://mobile.twitter.com/Dan_Liszkiewicz/status/1152848208416116736
*Chłopaki* wpierdzielił tym gnojom z LGBT.
Nawet jeżeli jest to dosyć napompowane to i tak cieszy. W zasadzie lepiej. Bo sieje więcej strachu bezkonsekwencji ( tkz. ktoś kto idzie ich bić musi się liczyć z konsekwencjami prawnymi ).
Oczywiście gadka szmatka dorośli faceci lejący nastolatków biednych gejów i tym podobne pieprzenie. Cegły i kamienie które mogły zabić etc. Jacy oni biedni.
Sytuacja się rozwija w zaskakującym kierunku diduszkizmu.
jak to na sąsiednim fforum piszą
kto to organizuje? Palikot ma jeszcze fabryki?
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/przemyslaw-witkowski-w-polsce-rozlewa-sie-fala-przemocy/krsd92k Dziesz tu sęs, dziesz tu logika.
- Zbrodzień podsucheł jadomcych.
- Nualesz potym cudowno pszenius sie do akuratnie tegusz załułka dziesz one dojechały.
- "Partnerka" se jedzie w cholere totysz niczegusz nie widzieła.
- I to wew takie cholere isz straceła kątak zwrokowy i poczebuje zwonić
- "Partner" za nio nie woła isz "poczekej mniła gdysz kułko sie mie spierniczeło".
- Ciemszko pedzieć za cusz wogule dosteł wew ryło. Chibasz isz pszykremcejonc kułko czyteł na głos tych napisów i jejich komentoweł.
Nawet, kerwęs, so za leniwemy iszby cuś pożomdnie zmyśleć.