A. Dugin skupia się szczególnie na koncepcji Rosji jako Eurazji, tj. odrębnej cywilizacji eurazjatyckiej, innej niż cywilizacja zachodnia czy cywilizacje Wschodu.
a jest tam u niego miejsce dla Polski? btw to jakieś 19towieczne. NIemcy, Francja, Holandia już nie takie co kiedyś demograficznie i naukowo także ten tego Dugin może Putinu w szklanej kuli opary pokazywać
ms.wygnaniec napisal(a): Uałuu, ale mnie kolega zrobił konfudującą frajdę, bo z jednej strony super materiały, ale z drugiej wskazujące, że młody już byłem.
Łapię na tym, że np. wybieramy jakiś film do oglądania i mówię: to dość nowy film, z 2007 roku; a syn na to: Nowy? To stary film!
Uałuu, ale mnie kolega zrobił konfudującą frajdę, bo z jednej strony super materiały, ale z drugiej wskazujące, że młody już byłem.
Wie Kolega, ja to mam podobnie. Napieprza mie kręgokolumna, optyk zdiagnozował starczowzroczność i pilnuję, żeby mie abonament na kwaterę na cmentarzu wilanoskim nie ekspirował. Ale też załwarzyłem wczorej intresujący filmik "Życie zaczyna się po czterdziestce!"
Komentarz
btw to jakieś 19towieczne.
NIemcy, Francja, Holandia już nie takie co kiedyś
demograficznie i naukowo
także ten tego Dugin może Putinu w szklanej kuli opary pokazywać
mało ważny dla Polski, bo po polsku w wiki mało, w angielskim i niemieckim - sporo
to była dobra fronda
Wolno otworzyć od razu na stronie 220 (czyli 232 z 481)
Całe arkiwum starej Flondry: http://www.pismofronda.pl/archiwum
takie coś spotkało mnie u znajomych przy karate kid
Dziękuję, Mateusz może zamykać.
Odsłucham, wracający dodom -------------------->