Msza święta
Dnia 23 grudnia o godzinie 7:30 w parafii w miejscowości Sokolniki Las 95-039 odbędzie się msza święta roratnia w intencji Bożego Błogosławieństwa dla członków ŻRFF.
Gdyby ktoś po mszy chciał zajść na kawę, niech da znać. Nabędę jakieś ciasto.
Gdyby ktoś po mszy chciał zajść na kawę, niech da znać. Nabędę jakieś ciasto.
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Niechby się dobry Bóg zmiłował nad nami wszystkimi!
To już jutro.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Może ktoś zamieścić i tę za nas?
https://www.youtube.com/channel/UCge8-2eOGmKfvBH7Yv5PHrw
*
+
*
+
Dnia 17 grudnia 2024 r. o godzinie 7:30 w parafii Matki Bożej Królowej w miejscowości Sokolniki-Las 95-039 odbędzie się Msza święta roratnia w intencjach rychłego zbawienia dla zmarłych oraz Bożego Błogosławieństwa dla żyjących członków ŻRdFF.
+++
Dzięki, Trepie.
Będzie może transmisja online.
Jeśli nie zauczestniczę osobiście u mnie w parafii o 7:00
✞
Obstawiam, że nie będzie żadnej transmisji. Kto by się zdecydował uczestniczyć osobiście, może liczyć na kawę/herbatę i coś do kawy/herbaty.
Bóg zapłać!
Zapisane w kalendarzu.
Będę duchowo z Wami, uczestnicząc we Mszy św. online.
*
Sorki, godzina i data, które podawałem, to była inna moja intencja (albo ksiądz pomylił). Msza za Płatki ŻRdFF będzie sprawowana dziś o godzinie 17:00.
Bóg zapłać.
+++
+
+++
*
Dziękuję:)
Bóg zapłać +++