Skip to content

Msza święta

edytowano March 2015 w ŻRFF - modlitewnik
Dnia 23 grudnia o godzinie 7:30 w parafii w miejscowości Sokolniki Las 95-039 odbędzie się msza święta roratnia w intencji Bożego Błogosławieństwa dla członków ŻRFF.

Gdyby ktoś po mszy chciał zajść na kawę, niech da znać. Nabędę jakieś ciasto.

Otagowano:

Komentarz

• Bóg zapłać!

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• +

Niechby się dobry Bóg zmiłował nad nami wszystkimi!
  • Bóg zapłać.
  • Nie ma tam kamerki?
    To już jutro.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• Dunno. Kiedyś była. Szukać można na parafiasokolniki.pl
  • edytowano December 2020
    Tu?
    Może ktoś zamieścić i tę za nas?
    https://www.youtube.com/channel/UCge8-2eOGmKfvBH7Yv5PHrw

*

• To jest ten kanał, ale teraz nie kręcą a ja też nie będę kręcił. Trzeba przyjechać osobiście.
  • Bóg zapłać! +++
  • trep napisal(a):
    To jest ten kanał, ale teraz nie kręcą a ja też nie będę kręcił. Trzeba przyjechać osobiście.
    W łączności duchowej
    +

*

• W łączności duchowej
    +
  • Dnia 17 grudnia 2024 r. o godzinie 7:30 w parafii Matki Bożej Królowej w miejscowości Sokolniki-Las 95-039 odbędzie się Msza święta roratnia w intencjach rychłego zbawienia dla zmarłych oraz Bożego Błogosławieństwa dla żyjących członków ŻRdFF.

• +++
    Dzięki, Trepie.

• Będzie może transmisja online.
    Jeśli nie zauczestniczę osobiście u mnie w parafii o 7:00

• Obstawiam, że nie będzie żadnej transmisji. Kto by się zdecydował uczestniczyć osobiście, może liczyć na kawę/herbatę i coś do kawy/herbaty.

• edytowano November 2024

Bóg zapłać!

Zapisane w kalendarzu.
    Będę duchowo z Wami, uczestnicząc we Mszy św. online.

*

• @trep powiedział(a):
    Dnia 17 grudnia 2024 r. o godzinie 7:30 w parafii Matki Bożej Królowej w miejscowości Sokolniki-Las 95-039 odbędzie się Msza święta roratnia w intencjach rychłego zbawienia dla zmarłych oraz Bożego Błogosławieństwa dla żyjących członków ŻRdFF.

Sorki, godzina i data, które podawałem, to była inna moja intencja (albo ksiądz pomylił). Msza za Płatki ŻRdFF będzie sprawowana dziś o godzinie 17:00.

• Bóg zapłać.
    +++

• +++

*

• Dziękuję:)

• Bóg zapłać +++

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.