Dziękuję wszystkim, którzy modlili się za mnie. W dniu dzisiejszym zostałem wypisany ze szpitala w stanie dobrym. Oczywiście, jestem ciągle jeszcze słaby i długa droga przede mną, niemniej mam uzasadnioną nadzieję, że nie doznałem trwałego uszczerbku na zdrowiu i wszystkie zmiany z czasem się cofną.
christoph napisal(a): + Oby jak najmniej pozostało z dysfunkcji. Jeszcze dziś jakieś słabości w różnych zakresach u mnie są. Dobrej nam mój imienniku :-)
Za Was +++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
christoph napisal(a): + Oby jak najmniej pozostało z dysfunkcji. Jeszcze dziś jakieś słabości w różnych zakresach u mnie są. Dobrej nam mój imienniku :-)
Komentarz
+
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Dziękuję wszystkim, którzy modlili się za mnie.
W dniu dzisiejszym zostałem wypisany ze szpitala w stanie dobrym.
Oczywiście, jestem ciągle jeszcze słaby i długa droga przede mną, niemniej mam uzasadnioną nadzieję, że nie doznałem trwałego uszczerbku na zdrowiu i wszystkie zmiany z czasem się cofną.
Chwała Panu!
+
Super, że sie odezwałeś!
Odpoczywaj, nabieraj sił.
+++
I dzięki!
+++
+++
*
+ o pełny powrót do zdrowia
Oby jak najmniej pozostało z dysfunkcji.
Jeszcze dziś jakieś słabości w różnych zakresach u mnie są.
Dobrej nam mój imienniku :-)
+++
*
+++