Informacja od Krzychola66 "Dziękuję za wszelką pomoc i za zorganizowanie modlitwy w mojej intencji. Niestety, ponieważ mój laptop został w domu, a z nim wszelkie hasła dostępowe, nie mogę na excathedra nic wpisać, a w szczególności nie mogę uspokoić ludzi martwiących się o mnie, ani podziękować za modlitwę i zaangażowanie. Mój stan z dnia na dzień dzięki Bogu się poprawia. Funkcjonuję na minimalnych dawkach tlenu, dość długo mogę wytrzymać bez wspomagania. Co prawda z pewną asekuracją ale chodzę. Mam nadzieję na wyjście ze szpitala w najbliższym tygodniu. Jednakże żadne decyzje w tej sprawie nie zostały jeszcze podjęte. Bardzo proszę o przekazanie tych informacji i podziękowań dla wszystkich zainteresowanych.
Komentarz
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
"Dziękuję za wszelką pomoc i za zorganizowanie modlitwy w mojej intencji.
Niestety, ponieważ mój laptop został w domu, a z nim wszelkie hasła dostępowe, nie mogę na excathedra nic wpisać, a w szczególności nie mogę uspokoić ludzi martwiących się o mnie, ani podziękować za modlitwę i zaangażowanie.
Mój stan z dnia na dzień dzięki Bogu się poprawia. Funkcjonuję na minimalnych dawkach tlenu, dość długo mogę wytrzymać bez wspomagania. Co prawda z pewną asekuracją ale chodzę.
Mam nadzieję na wyjście ze szpitala w najbliższym tygodniu. Jednakże żadne decyzje w tej sprawie nie zostały jeszcze podjęte.
Bardzo proszę o przekazanie tych informacji i podziękowań dla wszystkich zainteresowanych.
Szczęść Boże
Krzysztof"
Amen
+
+
👣
🐾
🐾
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
+
*