Hej, Kochani Przyjaciele, wielkie dzięki za modlitwę. Już jest niemal ok. A było, ech... Czułam Wasze modlitwy - i jakoś mnie to trzymało. Astma i zapalenie puc - to właśnie chciało mnie wydrzeć kopytami w niezmierzona dal. Od wielu dni jestem w domu, mam już kupiony tlen, dziś nawet ugotowałam zupę. Ale nadal jestem słabiutka, choć do dnia przybywa mi sił. Jeszcze to potrwa. Ale oby do wiosny! Tu setki całusów dla Was :-* :-* :-*
Zazu napisal(a): Hej, Kochani Przyjaciele, wielkie dzięki za modlitwę. Już jest niemal ok. A było, ech... Czułam Wasze modlitwy - i jakoś mnie to trzymało. Astma i zapalenie puc - to właśnie chciało mnie wydrzeć kopytami w niezmierzona dal. Od wielu dni jestem w domu, mam już kupiony tlen, dziś nawet ugotowałam zupę. Ale nadal jestem słabiutka, choć do dnia przybywa mi sił. Jeszcze to potrwa. Ale oby do wiosny! Tu setki całusów dla Was :-* :-* :-*
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
wielkie dzięki za modlitwę. Już jest niemal ok. A było, ech... Czułam Wasze modlitwy - i jakoś mnie to trzymało. Astma i zapalenie puc - to właśnie chciało mnie wydrzeć kopytami w niezmierzona dal. Od wielu dni jestem w domu, mam już kupiony tlen, dziś nawet ugotowałam zupę. Ale nadal jestem słabiutka, choć do dnia przybywa mi sił. Jeszcze to potrwa. Ale oby do wiosny!
Tu setki całusów dla Was :-* :-* :-*
I jeszcze na wsiakij pożarnyj słuczaj
+++
+++
*
+
+++
Prosimy Ciebie: +++