Hej, Kochani Przyjaciele, Córcia przyniosła mi laptopa i choć drżącą łapą, ale piszę. Wczoraj na własne żądanie uciekłam ze szpitala. Pytana dlaczego, nawet przez raczącego się objawić jakiegoś podobno p.o ordynatora, ku jego bezbrzeżnemu zdumieniu usłyszał, że uciekam, bo chcę przeżyć. I stał się cud! Jeszcze uprzejmie odwieźli mnie karetką, bo bez tlenu ani minuty i z trudem zatachali po 8 schodkach do domu - i od razu domowy tlen. A tu dziś od rana bez tlenu! Tylko nadal byle jaki ledwołazek ze mnie. Ale powoli, powoli... Nie wiem, NAPRAWDĘ NIE WIEM, jak mam Wam dziękować za modlitwę. Chyba udało się tę durną Zazulę znów wyciągnąć z bagna. Oby na dłużej. A co do horroru szpitalnego, były tam znakomite kąski godne wielkiego, a nie mojego pióra. Muszę kończyć, bom słaba jak jednodniowe prosię. Na razie!
Na razie! A gdy znów uda Ci się zajrzeć na forum to przyjmij do wiadomości że tzw. międzyczasie zyskałaś wielką fankę Twojej twórczości. Nie mogłem Jej oderwać od lektury -) Trzymaj się!
Komentarz
Córcia przyniosła mi laptopa i choć drżącą łapą, ale piszę. Wczoraj na własne żądanie uciekłam ze szpitala. Pytana dlaczego, nawet przez raczącego się objawić jakiegoś podobno p.o ordynatora, ku jego bezbrzeżnemu zdumieniu usłyszał, że uciekam, bo chcę przeżyć. I stał się cud! Jeszcze uprzejmie odwieźli mnie karetką, bo bez tlenu ani minuty i z trudem zatachali po 8 schodkach do domu - i od razu domowy tlen. A tu dziś od rana bez tlenu! Tylko nadal byle jaki ledwołazek ze mnie. Ale powoli, powoli... Nie wiem, NAPRAWDĘ NIE WIEM, jak mam Wam dziękować za modlitwę. Chyba udało się tę durną Zazulę znów wyciągnąć z bagna. Oby na dłużej. A co do horroru szpitalnego, były tam znakomite kąski godne wielkiego, a nie mojego pióra. Muszę kończyć, bom słaba jak jednodniowe prosię. Na razie!
+++
Hallelu Jah!
-) Trzymaj się!
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia