muzyka przed zaśnięciem
po raz pierwszy spotkałem ostrzeżenie prawie lekarskie przed koncertem
WARNING: This video may potentially trigger seizures for people with photosensitive epilepsy. Viewer discretion is advised.
ożywczy i wspaniały jak islandzka wiosna
pokora i warsztat młodego Olafura i jego kolegi Vikingura rozszerzają spectrum muzyki z kraju owiec, lawy i gejzerów , już nie tylko Bjoerk.
polecam
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
WARNING: This video may potentially trigger seizures for people with photosensitive epilepsy. Viewer discretion is advised.
U nasz bardzo często są takie ostrzeżenia. Szczególnie przed koncertami na żywca.
A co do zaśnięcia to polecam czikena.
Miliard, dwieście milionów insomniaków docierających nocą na krańce Jutuba nie może się mylić! ~:> ~:> I-)
👣
🐾
🐾
massakra!
polka z porem to kraina łągodności :DDD
Paciorek, psi-psi, setka, piwo, relax, w międzyczasie dotarcie do czeluści internetu, realizacja, że już nic lepszego/głupszego dzisiaj nie usłyszymy, wejście na ex-cathedra w cwelu oblukania czy inszy insomaniak cuś nowego w międzyczasie nie wpisał, ostatnie psi-psi (w zależności od kondycji naszej prostaty) i spać.
👣
🐾
🐾
U mnie działa.
👣
🐾
🐾
👣
🐾
🐾
mam kłopot z zaśnięciem po takiej muzyce, nie wiem, czy to Hilde Gard czy jednak Tomek & Consortes
(a potem zasnął w tri miga!)
https://fb.watch/dbojytKHDt/
i jego kanał na YT (Peter Bence)
https://youtube.com/channel/UCV45MtUoUU4y2o41vReqskQ
o, znalazłem na tubce - Africa (cover):
W każdej razie lepsze od sanah.
Trawestująć: Jak to jest lepsze od Sanah to Pan jesteś stary ***** i trzeba się od Pana trzymać z daleka!
a ten wali w klawisze nieprzyjemnie do tego giba się jak rezus
dzieci z polskiej wsi lepiej to zagrały:
Takie to nuty do spania.
Dr. Hackenbush
W technikumie młodzież męska adorowała go jakocidola dopóki nie zaczynała adorować płci przeciwnej. Ech ta nasza młodość....
Zapoczątkowana pod koniec XIX wieku w kilku miastach greckich. Początki rebetiko są podobne do tanga argentyńskiego lub portugalskiego fado
tyle w polski wiki
w innych wersjach wspomina sie o Pireusie, Salonikach ale ani słowa z Konstantynopolu, to jakby zapomnieć o Wilnie i Lwowie
Rosa Askanazi wielka gwiazda z Konstantynopola, grecka żydówka z stolicy imperjum wielkiej Ottomany
Pamiętam jak przekręcaliśmy w szkole teksty.
"Pytasz mnie co ci dam?
Dam ci w mordę jesteś cham!"
"Nie mów tak, nie mów nie
Boś ty dzisiaj właśnie w gacie zesrał się!"
A na festiwalu w 1973 (pierwszym który śledziłem świadomie) śpiewali razem z Marylą Rodowicz "Diabeł i raj" (O, patataj!)