@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a): @janosik powiedział(a): System kaucyjny zmotywował mnie do przejścia na filtrowaną kranówkę, mniej plastików wyrzucam i jezdem ekologiczny. Panie, ja to taki ekololo jestem, że kranówę bez filtra pożywam!
@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
@janosik powiedział(a): System kaucyjny zmotywował mnie do przejścia na filtrowaną kranówkę, mniej plastików wyrzucam i jezdem ekologiczny.
Panie, ja to taki ekololo jestem, że kranówę bez filtra pożywam!
+1 (od dawna)
Incydenty po tem eksperymencie ekstremalnym bywajo?
Moje dzieci mieszkające w Legionowie też. My na Marymoncie trochę się boimy.
We Warszawie to zależy czy się mieszka poniżej czy powyżej Czajki,,,,
Ja mam w kranie wodę, która w rozlewni 2 km od nasz jest rozlewana do plastikowych flaszek i przedawana w marketach, więc ...
na jeden czynnik kranówka nie jest testowana i oczyszczana - leki i środki poronne.
...dali Salwador
@KazioToJa powiedział(a): na jeden czynnik kranówka nie jest testowana i oczyszczana - leki i środki poronne.
A na glifosat jest? Na metale cinżkie?
@qiz powiedział(a): @KazioToJa powiedział(a): na jeden czynnik kranówka nie jest testowana i oczyszczana - leki i środki poronne. A na glifosat jest? Na metale cinżkie?
@qiz powiedział(a):
mogę zapytać o glifosat, na metale ciężkie tak, jest testowana
Komentarz
+1
(od dawna)
Incydenty po tem eksperymencie ekstremalnym bywajo?
Moje dzieci mieszkające w Legionowie też. My na Marymoncie trochę się boimy.
We Warszawie to zależy czy się mieszka poniżej czy powyżej Czajki,,,,
Ja mam w kranie wodę, która w rozlewni 2 km od nasz jest rozlewana do plastikowych flaszek i przedawana w marketach, więc ...
na jeden czynnik kranówka nie jest testowana i oczyszczana - leki i środki poronne.
...dali Salwador
A na glifosat jest? Na metale cinżkie?
mogę zapytać o glifosat, na metale ciężkie tak, jest testowana