Jestem za Latarnikiem, zwłaszcza że "sąsiednią" cząstkę ma Sylwia, a wiem że oboje są w ŻRFF. Spotkaliśmy się swego czasu na rocznicy Różańca, jeszcze organizowanych na Śląsku, na plebanii w aktualnej - oidp na Załężu w Katowicach - wówczas parafii ks.Marcina.
szkielet napisal(a): + Latarnik z Rebelki to całkiem inna osoba.
Mam wrażenie że Kolega się myli: (poniżej konwersacja sprzed 9 lat)
Brzost
TecumSeh No tego to ja się tu nie spodziewałem (ale na razie o Forum niewiele wiem). A skąd się Kolega dowiedział o Forum?
TecumSeh February 2014 Z innego forum oraz od znajomych. Jedną osobę stąd mam przyjemność znać osobiście:)
AnnaE February 2014 TecumSeh Z innego forum oraz od znajomych. Jedną osobę stąd mam przyjemność znać osobiście:) A to inne, to które by było? I jaki tam Waść miał nick? Tak tylko pytam z ciekawości
TecumSeh Że też Koleżanka nie pyta kogo stąd znam:) To inne to Leberya. Miałem tam nick jak ten co zapala lampy uliczne:) Acz mam go od piętnastu lat i znudził mi się kompletnie. A wiadomy Wódz to bohater mojej młodości i nadal mam sentyment do niego:)
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
O siły dla Pani
+++
w nieustającej pamięci o Was.
Za Was: +++
W intencji Michała ksiądz dyrektor będzie sprawował Mszę Świętą. O miejscu i terminie będziemy informować w tym wątku (i w sąsiednim też).
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Latarnik z Rebelki to całkiem inna osoba.
(poniżej konwersacja sprzed 9 lat)
Brzost
TecumSeh
No tego to ja się tu nie spodziewałem (ale na razie o Forum niewiele wiem).
A skąd się Kolega dowiedział o Forum?
TecumSeh
February 2014
Z innego forum oraz od znajomych. Jedną osobę stąd mam przyjemność znać osobiście:)
AnnaE
February 2014
TecumSeh
Z innego forum oraz od znajomych. Jedną osobę stąd mam przyjemność znać osobiście:)
A to inne, to które by było? I jaki tam Waść miał nick? Tak tylko pytam z ciekawości
TecumSeh
Że też Koleżanka nie pyta kogo stąd znam:)
To inne to Leberya. Miałem tam nick jak ten co zapala lampy uliczne:) Acz mam go od piętnastu lat i znudził mi się kompletnie.
A wiadomy Wódz to bohater mojej młodości i nadal mam sentyment do niego:)
Ok, pewno macie rację. Może mi się coś pozajączkowało z innym Latarnikiem. Z FK.