Skip to content

Konfederacja i okolice, trza zacząć baczyć

1383940414244»

Komentarz

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    na prawdę nie chodzi mi chodzenie na bosaka po knajpie i głośne śpiewanie 'I ty też możesz być heteroseksualny' ;)

Ale po co te osobiste przysrywki, a?

No to jak będzie @rozum.von.keikobad ? Tylko degustował, czy już konsumował nasz Krzysio?

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    na prawdę nie chodzi mi chodzenie na bosaka po knajpie i głośne śpiewanie 'I ty też możesz być heteroseksualny' ;)

Ale po co te osobiste przysrywki, a?

Gdybym nie brał w tym aktywnego udziału, to bym się nie wrzucał ;) ale przynajmniej tanga razem nie tańczyliśmy, jak pewni prominentni politycy z korzeniami wszechpolskimi! i nie były to żadne tańce damsko-męskie wszeteczne i grzeszne. :D

• Bravario! Apage satane! 👹🙈

• @Eden

Ale o spożywaniu to Ty pisałeś, nie ja. No i ja się z Kresem nie znam, jak Ty się znasz to pewnie wiesz lepiej.

@ms.wygnaniec

Jeśli serio Zbynio miałby w 2008 r. coś kombinować z Giertychem, to byłby nie tylko strasznym intrygantem, ale przede wszystkim kompletnym idiotą, z klawiatury to mogę na spokojnie rozpisać na liczbach.

• Ja z obecności KRES-a na tych zlotach pamiętam tylko że było to w okresie gdy występował on w Tańcu z Gwiazdami. I forumkowe panny chciały żeby zademonstrował (z nimi) jak tańczy a on się od tego wykręcał. Moja Córka, która mi wtedy towarzyszyła, stwierdziła, że to naoczny dowód prawdziwości hasła "Telewizja kłamie!" i że on pewnie wcale nie umie tańczyć ;-)

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.