Skip to content

Konfederacja i okolice, trza zacząć baczyć

1394041424345»

Komentarz

• edytowano 16 September

Jacek Wilk ponad rok temu przeszedł do Brauna, to jest swoją drogą zabawne, że tropiciele jakichś starych memów nawet nie wiedzą skąd ktoś jest.

Btw. Co do "żony z TVN" to też śmieszny zarzut, ja tylko przypomnę jak to pewna sędzia była podpisana normalnie na każdej liście protestacyjnej przeciw zmianom w sądownictwie. No i męża ma. A co robił ten mąż w tym czasie? Radnym był miejskim, tak zgadliście, z PiS.

• edytowano 16 September

A był / jest jakiś poseł / senator PiS, który miał żonę / męża biorącego pieniądze od TVN?

• najbardziej mi się rzuca na umysł Marianna ale Schreiberowie są już chyba w trakcie rozwodu więc nie wiem czy się liczy....

• @marniok powiedział(a):
    najbardziej mi się rzuca na umysł Marianna ale Schreiberowie są już chyba w trakcie rozwodu więc nie wiem czy się liczy....

Panna Marianna o kształtnym biuście coś tam rzeźbiła niedawno w tv wpolsce24

• Marianna poza tym, że zalicza kolejne męskie ofiary, występuje zawsze w sztafażu patriotycznym.

• Usłużny barman Sikorskiego, czyli Mentzen, u red Rymanowskiego raczył ostro nacharchać na gen Kukułę.
    To kolejny przyczynek do wsiowych trzymań tych chłoptasiów.
    Nawet Bosak się od tego rano w Polsacie się odcinał.

• edytowano 17 September

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    Usłużny barman Sikorskiego, czyli Mentzen, u red Rymanowskiego raczył ostro nacharchać na gen Kukułę.
    To kolejny przyczynek do wsiowych trzymań tych chłoptasiów.
    Nawet Bosak się od tego rano w Polsacie się odcinał.

Koncesję na handel bronią ponoć najłatwiej było zdobyć we wsi.

• @Brzost powiedział(a):
    Marianna poza tym, że zalicza kolejne męskie ofiary, występuje zawsze w sztafażu patriotycznym.

Kolejność przykazań ma znacznie, a miłość ojczyzny to przykazanie 4-te zaś wstrzemięźliwość - 6-te.

Lepszy więc promiskuityczny patriota niż zdradziecki purytanin :)

• edytowano 17 September

@Brzost powiedział(a):
    Marianna poza tym, że zalicza kolejne męskie ofiary, występuje zawsze w sztafażu patriotycznym.

Chyba nie, pierwotnie to był top model, produkcja TVN, a jeszcze byli małżeństwem z Grzegorzem Łukaszem, posłem PiS.
    Czym to się różni od "sądu rodzinnego"?

• @Eden powiedział(a):

@marniok powiedział(a):
    najbardziej mi się rzuca na umysł Marianna ale Schreiberowie są już chyba w trakcie rozwodu więc nie wiem czy się liczy....

Panna Marianna o kształtnym biuście coś tam rzeźbiła niedawno w tv wpolsce24

...chyba miało być "o sztucznym"?

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@Brzost powiedział(a):

Chyba nie, pierwotnie to był top model, produkcja TVN, a jeszcze byli małżeństwem z Grzegorzem, posłem PiS.

Chyba Łukasz mu było/jest?

• @marniok powiedział(a):

@rozum.von.keikobad powiedział(a):

@Brzost powiedział(a):

Chyba nie, pierwotnie to był top model, produkcja TVN, a jeszcze byli małżeństwem z Grzegorzem, posłem PiS.

Dzięki, Grzegorz to ojciec, też polityk.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@marniok powiedział(a):

@rozum.von.keikobad powiedział(a):

@Brzost powiedział(a):

Dzięki, Grzegorz to ojciec, też polityk.

...dynastie

• To jednak cała Konfa miała wczoraj słabszy dzień, Bosak rano twierdzący, że Berka trzeba zaślubować aby to odwoływać wieczorem.
    A Usłużny Barman Sikorskiego dołożył likwidację 800+ oraz innych programów, bo debil nie rozumie czemu służy 13 i 14 emerytura, twierdzący, że na 51% Tusk utrzyma władzę po wyborach, a bez Brauna pakty nie maja sensu.
    No idealne bullshit bingo.

• Obserwacja: świeżynka w polityce jest świeżynką, najczęściej pozbawioną jakichkolwiek kompetencji do tej działalności. Petru, Hołownia, Palikot, Biedroń, Kukiz, teraz Niemcen. Ale są ludzie, którym się marzy coś nowego. Ale do dentysty chodzą sprawdzonego.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    To jednak cała Konfa miała wczoraj słabszy dzień, Bosak rano twierdzący, że Berka trzeba zaślubować aby to odwoływać wieczorem.
    A Usłużny Barman Sikorskiego dołożył likwidację 800+ oraz innych programów, bo debil nie rozumie czemu służy 13 i 14 emerytura, twierdzący, że na 51% Tusk utrzyma władzę po wyborach, a bez Brauna pakty nie maja sensu.

Mentzen potwierdził też to, co wszyscy (poza smokiem) wiedzą od zawsze - że Konfederacja nie zamierza wchodzić do żadnego rządu.

• @Przemko powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    To jednak cała Konfa miała wczoraj słabszy dzień, Bosak rano twierdzący, że Berka trzeba zaślubować aby to odwoływać wieczorem.

Mentzen potwierdził też to, co wszyscy (poza smokiem) wiedzą od zawsze - że Konfederacja nie zamierza wchodzić do żadnego rządu.

Otóż to - wzorem swojego Ojca Duchowego (oni z niego wszyscy) Janusza "Korwin" Mikkego.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.