Przypomniało mi to, jak moje dzieci zaczęły osiągać pełnoletność. Dzwonię do Matki i mówię:
— Matka, jakie ja mam stare dzieci!
— Ty? Pfff... Jakie JA mam stare dzieci!
"Jak wynika z badania, mężczyźni urodzeni po roku 2000 znacznie częściej mają konserwatywne poglądy na temat praw osób LGBTQ+ w porównaniu z poprzednimi pokoleniami i kobietami w tym samym wieku."
@Przemko powiedział(a):
"Jak wynika z badania, mężczyźni urodzeni po roku 2000 znacznie częściej mają konserwatywne poglądy na temat praw osób LGBTQ+ w porównaniu z poprzednimi pokoleniami i kobietami w tym samym wieku."
Próbne wybory parlamentarne i prezydenckie przeprowadzanie w trójmiejskich liceach całkowicie to potwierdzają. Chłopaki - na prawo, dziewczyny - na lewo.
Komentarz
Postchrześcijaństwo wygląda jak post od chrześcijaństwa
W tym roku mam 40-te gody małżeństwa.
GRATULUJĘ!
Vivat!
Poczekajcie, jeszcze kilka miesięcy.
A ja w przyszłym.
Jesteście małżonkami prawie tyle ile żyję, niesamowite.
Przypomniało mi to, jak moje dzieci zaczęły osiągać pełnoletność. Dzwonię do Matki i mówię:
— Matka, jakie ja mam stare dzieci!
— Ty? Pfff... Jakie JA mam stare dzieci!
Kolegi @los i @Brzost to już mają z górki
Gratuluję.
A nam stuknęło w Boże Narodzenie 45.
Vivat!
https://www.thepinknews.com/2026/01/16/young-men-anti-lgbtq/
Próbne wybory parlamentarne i prezydenckie przeprowadzanie w trójmiejskich liceach całkowicie to potwierdzają. Chłopaki - na prawo, dziewczyny - na lewo.