Skip to content

Powstanie w Ziemi Świętej.

1242526272830»

Komentarz

• Duch Święty wieje kędy chce.

• edytowano 1 October

@los powiedział(a):
    Śliczna scenka.

-Masz tu, Bibi, telefon i przepraszaj.

-Ale...

-Nie ma ale. Wybiorę za ciebie numer, byś nie kręcił, że zapomniałeś notesu. Łap słuchawkę, no już.

• Ale ja nie wiem co powiedzieć
    • Masz, czytaj

Czołganko publiczne podobne jak wykonał Jelcyn wobec Gorbaczowa.

• Trumpa kolejne, po tym wobec Zielińskiego.

• @Inż powiedział(a):
    Bardzo gruby kabel ma ten telefon. Pewnie to jakiś super-tempest-kodowany-szyfrowany.

Audiofilski, scena szeroka na cały świat!

• edytowano 05:15

Tydzień temu tzw. "Flotylla Sumud" opuściła Kretę i zmierza w stronę wybrzeża Strefy Gazy. Słowo "Sumud" można przetłumaczyć jako "nieustający upór". Flotylla lewicowcych aktywistów.

Dziś w nocy flotylla została przechwycona przez izraelskie wojsko i zapakowana do aresztu, podobno poseł Franciszek Sterczewski tam się znajdował.

• ...pijany rowerzysta zapragnął zostać międzynarodowym celebrytą, może jak Chucky marzy o ONZ

• Tylko Palestyńczyków szkoda ... a że przy okazji zdyskredytuje cały obóz rządzący?
    cóż, wg mnie to źle nie wygląda.

Btw.
    ambasadorem Polski w Izraelu jest niejaki Maciej Hunia, niesławna postać służb specjalnych która w 2010, po zamachu smoleńskim, zabroniła cokolwiek robić w temacie żeby nie zaszkodzić relacjom polsko-radzieckim.
    Smutniejsze jest to że jego nominacje podpisał Andrzej Duda....ehhhhh, kurwens....

• Hehe, będzie śmiesznie.

• Niewiele rzeczy tak cieszy jak widok naszych wrogów skaczących sobie do gardeł.

• edytowano 12:11

Nie mogę się doczekać co powie Grzegorz Braun.

• I jak to skomentuje Eugenio ;-)

• Wężowisko żmij.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.