Arche, oczywiście!
A dlaczego pan Grzegorz Brown nie poszedł śladem swojej siostry Moniki? Tylko biegać by się musiał nauczyć.
@Rzchanym powiedział(a): Naprawdę Kolega nie znał??
@Rzchanym powiedział(a):
Naprawdę Kolega nie znał??
Ja też nie znałem.
Arche z raz już polecałem, Mietczyński koneser słabego kina bardzo doceniał.
Gershom Braun mógł zostać polskim Edem Woodem za sprawą filmu Arche lecz wybrał drogę Gaszącego Światło (Lucyper) świec chanukowych. Czyste zło!
Rewelacyjny film, muszę go obejrzeć! A ten mundrala mnie denerwuje. Bosz, jak ja nie znoszę plugawej mowy...
@los powiedział(a): Rewelacyjny film, muszę go obejrzeć! A ten mundrala mnie denerwuje. Bosz, jak ja nie znoszę plugawej mowy...
Mietczyński? Wszystkich denerwuje.
dostałem od kolegi film o Lutrze, Brauna
oglądać?
Śp Michał TecumSeh zawsze chwalił brązowego za ten film ale się nie wypowiem bo nie oglądałem. Ponoć bardzo dobre studium przypadku opętania Lutra.
Jakieś zmyślone cytaty z Lutra tam się pojawiły, ludzie pisali.
Komentarz
Arche, oczywiście!
A dlaczego pan Grzegorz Brown nie poszedł śladem swojej siostry Moniki? Tylko biegać by się musiał nauczyć.
Ja też nie znałem.
Arche z raz już polecałem, Mietczyński koneser słabego kina bardzo doceniał.
Gershom Braun mógł zostać polskim Edem Woodem za sprawą filmu Arche lecz wybrał drogę Gaszącego Światło (Lucyper) świec chanukowych. Czyste zło!
Rewelacyjny film, muszę go obejrzeć! A ten mundrala mnie denerwuje. Bosz, jak ja nie znoszę plugawej mowy...
Mietczyński? Wszystkich denerwuje.
dostałem od kolegi film o Lutrze, Brauna
oglądać?
Śp Michał TecumSeh zawsze chwalił brązowego za ten film ale się nie wypowiem bo nie oglądałem.
Ponoć bardzo dobre studium przypadku opętania Lutra.
Jakieś zmyślone cytaty z Lutra tam się pojawiły, ludzie pisali.