@Brzost powiedział(a):
Nie będzie tłumaczył. Powie że inflacji nie ma i mu uwierzą.
Dialog sprzed chwili. Mam takiego wykonawcę, który robił mi ładnych kilka robót, na przestrzeni nastu lat. Porządny fachowiec. Słowny, punktualny. No, ale w jakiejś rozmowie wyszło że czerwony (znaczy PO).
Dzwonię doń w jakiejś sprawie, jak zdrowie, jak sprawy.
-- Noo, muszę panu powiedzieć, że poprzedni rok miałem dobry, ale ten jest słaby. Znaczne pogorszenie. - on na to.
-- Wie pan co? Do mnie docierają z różnych stron takie wieści. Do tego widziałem mapkę zwolnień grupowych w całej Polsce. Według mnie jest to spowodowane zmianą władzy.
-- Oby tylko nie było gorzej!!
@los powiedział(a):
Przecież to jest następca Hansa Franka! Stuprocentowy Niemiec i niemiecki patriota, przysłany do Generalnego Gubernatorstwa aby przystrzyc Polaczków. I swe zadanie wykonuje.
Komentarz
Ludzkiego.
Rząd Tuska potrzebuje inflacji jak kania dżdżu, dlaczego tak uważam, opowiem na piwie.
ale jak wytłumaczy ludziom, że inflacja teraz jest dobra?
Nie będzie tłumaczył. Powie że inflacji nie ma i mu uwierzą.
Dialog sprzed chwili. Mam takiego wykonawcę, który robił mi ładnych kilka robót, na przestrzeni nastu lat. Porządny fachowiec. Słowny, punktualny. No, ale w jakiejś rozmowie wyszło że czerwony (znaczy PO).
Dzwonię doń w jakiejś sprawie, jak zdrowie, jak sprawy.
-- Noo, muszę panu powiedzieć, że poprzedni rok miałem dobry, ale ten jest słaby. Znaczne pogorszenie. - on na to.
-- Wie pan co? Do mnie docierają z różnych stron takie wieści. Do tego widziałem mapkę zwolnień grupowych w całej Polsce. Według mnie jest to spowodowane zmianą władzy.
-- Oby tylko nie było gorzej!!
Beńdzie gorzej, beńdzie, bońć pan spokojny. Ale za to PiS będą ebać jak talala!
Przecież inflacją steruje Glapa.
Bingo
Ktoś tu mówił, że nie należy wierzyć w obietnice wyborcze Peło?
Dlaczego nie to i to? Dość mikromanii!