Skip to content

Mem dnia

18910111214»

Komentarz

• A jeszcze jedno dlaczego eSjUVi podpadło i karta multisport?
    Czy jazda skodą Yeti na basen do Tarnowa Mościc „na kartę multisport” to jakiś wielki snobizm ?

• Aha, chyba już wiem - snobizm to by był jakbyś @Łyżeczko podjechała tam koparko-ladowarką. A SUV.... cóż, chyba chodzi o to że bardziej wymagający teren mu przewidziano, a nie miejsko-podmiejskie drogi.
    Chyba.

• Gnój podesłał dialog z fabryki:

-- Ona ma dietę pudełkową??
    -- Chyba z da Grasso.

• edytowano 27 March

-Czy wiesz, ze Jacek i Gośka rozstali się?

-Po tylu latach? A co z dziećmi?

-Młodsze zostało z Gośką, a drugi labrador u rodziców Jacka....

• @Pani_Łyżeczka powiedział(a):
    A jeszcze jedno dlaczego eSjUVi podpadło i karta multisport?
    Czy jazda skodą Yeti na basen do Tarnowa Mościc „na kartę multisport” to jakiś wielki snobizm ?

Multisport, Pani Łyżeczko, jest taki... nieprzyjemnie egalitarny.

• @Pani_Łyżeczka powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@Pani_Łyżeczka powiedział(a):
    Detailing to jak chłop sprząta sobie samochód ale wstydzi się do tego przyznać.
    Sklepy detalingowe na propsie zwłaszcza pędzelki to czyszczenia kratek wentylacji i szczotki do sprzątania przestrzeni między progiem a siedzeniem kierowcy koją moje niepokoje 🤣

Pędzle detailingowe mają po prostu plastikowe okucia żeby przy sprzątaniu niczego nie porysować metalowym, można normalny pędzel okleić taśmą klejącą i funkcjonalnie będzie identyczny, za to tańszy.

Niekoniecznie włosie jest delikatniejsze.
    No ale co kto lubi ja mam zylion gadżetów i pomad do skody. Plus perfumy do interioru.

Robisz coś takiego swojemu pipetu???

• @Przemko powiedział(a):

@MarianoX powiedział(a):
    Sprzątanie fury - detailing

Czyszczenie kanalizy - advanced deep cleaning?

Detailing jak wskazuje znaczenie słowa jest to bardzo dokładnie i szczegółowe sprzątanie, tak samo jak jest różnica między "piciem" a "chlaniem" na co sami koledzy zwracaliście uwagę.

Kurde myślałem, że detailing to jest naklejka że smoczusiem na drzwiach.

• edytowano 27 March

Pipetu onboardinguje się pierwszy nie znosi tylko cytrynowych bo oporuje i womituje.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.