A jeszcze jedno dlaczego eSjUVi podpadło i karta multisport?
Czy jazda skodą Yeti na basen do Tarnowa Mościc „na kartę multisport” to jakiś wielki snobizm ?
Aha, chyba już wiem - snobizm to by był jakbyś @Łyżeczko podjechała tam koparko-ladowarką. A SUV.... cóż, chyba chodzi o to że bardziej wymagający teren mu przewidziano, a nie miejsko-podmiejskie drogi.
Chyba.
@Pani_Łyżeczka powiedział(a):
Czy jazda skodą Yeti na basen do Tarnowa Mościc „na kartę multisport” to jakiś wielki snobizm ?
Multisport, Pani Łyżeczko, jest taki... nieprzyjemnie egalitarny.
@Pani_Łyżeczka powiedział(a):
Detailing to jak chłop sprząta sobie samochód ale wstydzi się do tego przyznać.
Sklepy detalingowe na propsie zwłaszcza pędzelki to czyszczenia kratek wentylacji i szczotki do sprzątania przestrzeni między progiem a siedzeniem kierowcy koją moje niepokoje 🤣
Pędzle detailingowe mają po prostu plastikowe okucia żeby przy sprzątaniu niczego nie porysować metalowym, można normalny pędzel okleić taśmą klejącą i funkcjonalnie będzie identyczny, za to tańszy.
Niekoniecznie włosie jest delikatniejsze.
No ale co kto lubi ja mam zylion gadżetów i pomad do skody. Plus perfumy do interioru.
Detailing jak wskazuje znaczenie słowa jest to bardzo dokładnie i szczegółowe sprzątanie, tak samo jak jest różnica między "piciem" a "chlaniem" na co sami koledzy zwracaliście uwagę.
Kurde myślałem, że detailing to jest naklejka że smoczusiem na drzwiach.
Komentarz
Aha, chyba już wiem - snobizm to by był jakbyś @Łyżeczko podjechała tam koparko-ladowarką. A SUV.... cóż, chyba chodzi o to że bardziej wymagający teren mu przewidziano, a nie miejsko-podmiejskie drogi.
Chyba.
Gnój podesłał dialog z fabryki:
-- Ona ma dietę pudełkową??
-- Chyba z da Grasso.
-Czy wiesz, ze Jacek i Gośka rozstali się?
-Po tylu latach? A co z dziećmi?
-Młodsze zostało z Gośką, a drugi labrador u rodziców Jacka....
Multisport, Pani Łyżeczko, jest taki... nieprzyjemnie egalitarny.
Robisz coś takiego swojemu pipetu???
Kurde myślałem, że detailing to jest naklejka że smoczusiem na drzwiach.
Pipetu onboardinguje się pierwszy nie znosi tylko cytrynowych bo oporuje i womituje.