Skip to content

RIP

1171819202123»

Komentarz

• Bardzo mnie szokuje informacja, że po tamtej stronie może być ktoś choć odrobinę przyzwoity, o jakichkolwiek ludzkich cechach. Nie pamiętam nikogo takiego od czasów Sonika.

PS. Rakiety nie wliczam. Że go Donek wykończył? Jeżowa Stalin też wykończył.

• +++

• +++

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Moim zdaniem, przy całej swojej przyzwoitości, śp. Pan poseł był jednakże wspierany przez "kogoś".
    Setki tysięcy złotych same się nie wpłacały na kolejne akcje i zbiórki młodego aktywisty, a przypadkowi przedsiębiorcy dotujący aktywizm młodego chłopaka i offowego, kontrowersyjnego posła?

No ale projekt wymknął się spod kontroli, chłopak był zbyt przyzwoity i moralny, jeszcze się wmieszała Doda (antypeowska, w pewnej kontrze do mejnstrimu) ... No nie o takie wzorce dla młodzieży od 40 lat pedał z wielkim nosem i łysy jąkalec walczyli.

• Zmarła Stanisława Celińska. Była świetną aktorką, ale też potrafiła śpiewać. Wolałam utwory, które wykonywała w młodości, bo te późniejsze napawały mnie smutkiem. Moja ulubiona piosenka do tekstu Grochowiaka (1971 :'( )

• +++

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• edytowano 12 May

Mz była jedną z największych aktorek. Może największą ze współczesnych? Zawsze wzbudzała we mnie podziw w rolach teatralnych.
    Majstersztyk:

+++

• +

• Wygrała walkę z nałogiem. Dawała o tym mocne świadectwo.

+++

• @Brzost powiedział(a):
    Wygrała walkę z nałogiem. Dawała o tym mocne świadectwo.

+++

Wygrała modlitwą. Bez żadnej ludzkiej pomocy - wedle jej słów.

• Właśnie o tym było to świadectwo.

• +++

• R. I. P.

• @qiz powiedział(a):
    pedał z wielkim nosem

Who the hell is Alice?

• Krzysztof Piesiewicz

Jednak +++

• +++

• +++

• R. I. P.

• Niech wszyscy z tego wątku przebywają w czyśćcu najkrócej jak to możliwe.
    +

• +++

• Dopiero teraz zobaczyłam, że zablokował mnie na X. Nie pamiętam żadnej interakcji z tym fanem Tuska...
    +++

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.