Bardzo mnie szokuje informacja, że po tamtej stronie może być ktoś choć odrobinę przyzwoity, o jakichkolwiek ludzkich cechach. Nie pamiętam nikogo takiego od czasów Sonika.
PS. Rakiety nie wliczam. Że go Donek wykończył? Jeżowa Stalin też wykończył.
Moim zdaniem, przy całej swojej przyzwoitości, śp. Pan poseł był jednakże wspierany przez "kogoś".
Setki tysięcy złotych same się nie wpłacały na kolejne akcje i zbiórki młodego aktywisty, a przypadkowi przedsiębiorcy dotujący aktywizm młodego chłopaka i offowego, kontrowersyjnego posła?
No ale projekt wymknął się spod kontroli, chłopak był zbyt przyzwoity i moralny, jeszcze się wmieszała Doda (antypeowska, w pewnej kontrze do mejnstrimu) ... No nie o takie wzorce dla młodzieży od 40 lat pedał z wielkim nosem i łysy jąkalec walczyli.
Zmarła Stanisława Celińska. Była świetną aktorką, ale też potrafiła śpiewać. Wolałam utwory, które wykonywała w młodości, bo te późniejsze napawały mnie smutkiem. Moja ulubiona piosenka do tekstu Grochowiaka (1971 )
Komentarz
Bardzo mnie szokuje informacja, że po tamtej stronie może być ktoś choć odrobinę przyzwoity, o jakichkolwiek ludzkich cechach. Nie pamiętam nikogo takiego od czasów Sonika.
PS. Rakiety nie wliczam. Że go Donek wykończył? Jeżowa Stalin też wykończył.
+++
+++
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Moim zdaniem, przy całej swojej przyzwoitości, śp. Pan poseł był jednakże wspierany przez "kogoś".
Setki tysięcy złotych same się nie wpłacały na kolejne akcje i zbiórki młodego aktywisty, a przypadkowi przedsiębiorcy dotujący aktywizm młodego chłopaka i offowego, kontrowersyjnego posła?
No ale projekt wymknął się spod kontroli, chłopak był zbyt przyzwoity i moralny, jeszcze się wmieszała Doda (antypeowska, w pewnej kontrze do mejnstrimu) ... No nie o takie wzorce dla młodzieży od 40 lat pedał z wielkim nosem i łysy jąkalec walczyli.
Zmarła Stanisława Celińska. Była świetną aktorką, ale też potrafiła śpiewać. Wolałam utwory, które wykonywała w młodości, bo te późniejsze napawały mnie smutkiem. Moja ulubiona piosenka do tekstu Grochowiaka (1971
)
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
+
Mz była jedną z największych aktorek. Może największą ze współczesnych? Zawsze wzbudzała we mnie podziw w rolach teatralnych.
Majstersztyk:
+++
+
Wygrała walkę z nałogiem. Dawała o tym mocne świadectwo.
+++
Wygrała modlitwą. Bez żadnej ludzkiej pomocy - wedle jej słów.
Właśnie o tym było to świadectwo.
+++
R. I. P.
+
Who the hell is Alice?
Krzysztof Piesiewicz
Jednak +++
+++
+++
+
R. I. P.
Niech wszyscy z tego wątku przebywają w czyśćcu najkrócej jak to możliwe.
+
+++
+++
Dopiero teraz zobaczyłam, że zablokował mnie na X. Nie pamiętam żadnej interakcji z tym fanem Tuska...
+++