Skip to content

Donald Trump ranny.

12728293133

Komentarz

• @Filioquist powiedział(a):
    A Mateusza wpuścili?

Kolegę wpuścili w maliny?

• Przemowa Trumpa po zaprzysiężeniu - fantastyczna.

Uroczystość wzniosła; Bóg na pierwszym miejscu.

Jak ja zazdroszczę dziś Amerykanom.

• Uwolnimy ZAKŁADNIKÓW z 6 stycznia [2020 roku]. Srogo!
    Wczoraj mówił o JEŃCACH.
    Podoba mię się taka retoryka. Oryginalna.

• A za kilka lat będzie 48 prezydentem USA. Incredible.

• @pantelej powiedział(a):

@Filioquist powiedział(a):
    A Mateusza wpuścili?

...mowa była, że się wybiera, że zaproszony, uznałem, że to znaczące. Teraz jakieś informacje, że coś nie wyszło.

Dlatego pytam tutaj kolegów, którzy są poinformowani.

• ...z polityków europejskich zdaje się Meloni była w rotundzie Kapitolu, ktoś jeszcze?

...z polityków europejskich zdaje się Meloni była w rotundzie Kapitolu, ktoś jeszcze?

• Spojrzałem parę razy na Bajdena, podczas przemówienia Trumpa. Sprawiał wrażenie zadowolonego ! W końcu ktoś skończył to pierdolenie o świecie którego nie ma (w kontekście patologii neomakrsistowskich) - takie sprawiał wrażenie.

...mowa była, że się wybiera, że zaproszony, uznałem, że to znaczące. Teraz jakieś informacje, że coś nie wyszło.

Ale byś chciał żeby tak było ! Marzenie każdego katola z sekty formacyjnej.

• @JORGE powiedział(a):
    Spojrzałem parę razy na Bajdena, podczas przemówienia Trumpa. Sprawiał wrażenie zadowolonego ! W końcu ktoś skończył to pierdolenie o świecie którego nie ma (w kontekście patologii neomakrsistowskich) - takie sprawiał wrażenie.

Oni byli tym bardzo zmęczeni, tym zabieganiem o wyborcę-debila, najbliższe lata to będzie 100% chaosu ale w twoim rozumieniu i powinien przynieść korzystne rezultaty w dłuższym czasie.

• Katolicy są bardzo ekumeniczni
    Tu np kardynał u Trumpa

https://www.instagram.com/reel/DFDizC2PueR/?igsh=ajg5NjQ1eGdmMXM0

• @JORGE powiedział(a):

Ale byś chciał żeby tak było ! Marzenie każdego katola z sekty formacyjnej.

...Tyś to mnie przejrzał! 😅

@pantelej powiedział(a):

A Mateusza wpuścili?

Ale, że na tym forum ktoś będzie powielał ordynarną ustawkę, ze służbami w tle,to się nie spodziewałem.

• edytowano 21 January

@pantelej powiedział(a):

@pantelej powiedział(a):

A Mateusza wpuścili?

Ale, że na tym forum ktoś będzie powielał ordynarną ustawkę, ze służbami w tle,to się nie spodziewałem.

...ale gdzie ja coś powielam? zapytałem tylko, czy dotarł na inaugurację, bo zdjęć nie było

i nie - nie jest tak, żeby "bym chciał, żeby tak było" jak wyżej raczył napisać Jorge

jako patriota, prawicowy patriota i wyborca PiS chciałbym bardzo, żeby obecność Morawieckiego była odnotowana, choćby na zdjęciach, ale takich robionych i kolportowanych przez agencje prasowe a nie jakichś (pół)prywatnych

Chcę bardzo wierzyć, że Polska jest jakoś istotna dla USA i jestem spragniony potwierdzeń tej mojej wiary. W tym upatruję nadziei na zmianę tej sytuacji, którą teraz mamy w Polsce.

ps.
    i nie - nie należę do żadnej sekty formacyjnej, jestem zwyczajny niedzielny katolik, coraz bardziej wyalienowany

• ...i oczekiwałbym, że ordynarna ustawka będzie kontrowana nie przez tłumaczenie się a np. przez wrzucenie choćby jakiegoś zdjęcia jednoznacznie pokazującego - "byłem, zostałem uszanowany a manipulatorom hańba"

Miał być znaczący fakt - Morawiecki zaproszony jako jedyny polityk z Polski, tamci mieli mieć "pełno w gaciach" ...a wyszło co wyszło i tamci mają "bekę".

Fajnie jest?

• Wczoraj w godz. rannych konto"ukraińskiej" dziennikarki (której fizycznego istnienia nik nie potwierdził) z agencji zarejestrowanej w jakimś garażu ,wrzuca zdjęcie MM z telefonem w ręku z dopiskiem, że nie został wpuszczony na zaprzysiężenie a ochronie legitymował się zdjęciem w telefonie. Jak na komende informację zaczynają rezonować wszystkie konta platformy- coś przypomina.
    Jak miał wrzucić " choćby jakiegoś zdjęcia jednoznacznie pokazującego - "byłem, zostałem uszanowany a manipulatorom hańba" skoro było 10 godzin przed uroczystością?

• edytowano 21 January

Powielanie wrzutek, insynuacji i sianie wątpliwości z pozycji zatroskanego patrioty, katolika etc. a'la "teolog" Terlikowski, "biblista" Majewski. Panie strzeż mnie przed życzliwymi i zatroskanymi, z bezpośrednimi hejterami łatwiej sobie poradzę. :D

• Można powiedzieć - zatroskany jak Tomczyk : )

• @MarianoX powiedział(a):
    Powielanie wrzutek, insynuacji i sianie wątpliwości z pozycji zatroskanego patrioty, katolika etc. a'la "teolog" Terlikowski, "biblista" Majewski. Panie strzeż mnie przed życzliwymi i zatroskanymi, z bezpośrednimi hejterami łatwiej sobie poradzę. :D

Mentalność JBPP wiecznie żywa. Biada każdemu kto na milimetr zboczy z wyznaczonej linii. Choćby nieświadomie.

• edytowano 21 January

@celnik.mateusz powiedział(a):

@MarianoX powiedział(a):

Mentalność JBPP wiecznie żywa. Biada każdemu kto na milimetr zboczy z wyznaczonej linii. Choćby nieświadomie.

Istnieje różnica między rzeczywistymi wątpliwościami, a celowym bezpodstawnym ich generowaniem i rozpowszechnianiem z pozycji pozornie "życzliwych". Zasadnicza,

• Uśka Vancova

Urodziła się 6 stycznia 1986 r.[1] na przedmieściach San Diego w Kalifornii jako córka indyjskich imigrantów[2] ze stanu Andhra Pradesh, którzy w latach 1980. osiedli w Stanach Zjednoczonych[1]. Jej ojciec Krish pracował jako inżynier kosmiczny i wykładowca akademicki, a matka Lakshmi jako profesorka biologii molekularnej[3].

Wychowała się w rodzinnym mieście. Po ukończeniu szkoły średniej z wyróżnieniem, podjęła studia na Uniwersytecie Yale, uzyskując w 2007 r.[2] licencjat z historii[1]. W czasie studiów przez pewien czas należała do Partii Demokratycznej. W 2009 r. została stypendystką Gates Cambridge Scholar, ufundowanego w 2000 r. przez Billa i Melindę Gatesów i podjęła studia na Uniwersytecie Cambridge w zakresie historii nowożytnej[2] i uzyskała stopień magistra. W czasie studiów należała do redakcji Yale Journal of Law & Technology jako jedna z edytorek zarządzających, a także do redakcji The Yale Law Journal jako Executive Development Editor[1]. Pracowała jako asystentka Bretta Kavanaugh w sądzie apelacyjnym Dystryktu Kolumbii, była też asystentką konserwatywnego prezesa Sądu Najwyższego Johna Robertsa[2].

Po ukończeniu dotychczasowych studiów dostała się do szkoły prawniczej Yale Law School. Na tejże uczelni[2] w 2013 r. poznała późniejszego męża, J.D. Vance’a podczas spotkania grupy dyskusyjnej Upadek społeczny białej Ameryki[4]. Para wzięła ślub w 2014 r. w rycie hinduskim., kilka miesięcy po ukończeniu szkoły prawniczej. Jako że jest bardzo związana z tradycją i kulturą Indii, ślub odbył się w tradycyjnych strojach hinduskich. Razem z mężem ma trójkę dzieci: synów Ewana i Viveka oraz córkę Mirabel[2]. Pomagała także mężowi w pisaniu jego Elegii dla bidoków[5].

Poglądy na konserwatywne zmieniła już podczas małżeństwa[2]. Od 2015 r.[4] pracowała w kancelarii prawnej Munger, Tolles & Olson w San Francisco, która szczyci się swoimi postępowością i inkluzywnością od początku swojego istnienia w latach 1960. Kiedy J.D. Vance zgodził się zostać kandydatem na wiceprezydenta u Donalda Trumpa, zrezygnowała z pracy zawodowej[2]

• @pantelej powiedział(a):
    Wczoraj w godz. rannych konto"ukraińskiej" dziennikarki (której fizycznego istnienia nik nie potwierdził) z agencji zarejestrowanej w jakimś garażu ,wrzuca zdjęcie MM z telefonem w ręku z dopiskiem, że nie został wpuszczony na zaprzysiężenie a ochronie legitymował się zdjęciem w telefonie. Jak na komende informację zaczynają rezonować wszystkie konta platformy- coś przypomina.
    Jak miał wrzucić " choćby jakiegoś zdjęcia jednoznacznie pokazującego - "byłem, zostałem uszanowany a manipulatorom hańba" skoro było 10 godzin przed uroczystością?

...z uroczystości mógł wrzucić, zaistnieć jakoś

...przecież forum to nie media, niczego tu nikt nie powiela tylko rozmawiamy?

• @celnik.mateusz powiedział(a):

@MarianoX powiedział(a):

...co to za skrót? JBPP?

@MarianoX powiedział(a):

Istnieje różnica między rzeczywistymi wątpliwościami, a celowym bezpodstawnym ich generowaniem i rozpowszechnianiem z pozycji pozornie "życzliwych". Zasadnicza,

Filoquist zaprzeczył, więc to Kolega powiela głupoty.

@MarianoX powiedział(a):

...co to za skrót? JBPP?

Jedynie Bardziej Prawicowa Prawica. Nie spotkał się Kolega na Robalyi?

@MarianoX powiedział(a):

...co to za skrót? JBPP?

Jedynie Bardziej Prawicowa Prawica. Nie spotkał się Kolega na Robalyi?

...long covid, nie pamięta się wielu rzeczy

@MarianoX powiedział(a):

@MarianoX powiedział(a):

Filoquist zaprzeczył, więc to Kolega powiela głupoty.

Co niby "powielam"?

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.