Skip to content

Donald Trump

1787980818284»

Komentarz

• @polmisiek powiedział(a):

@peterman powiedział(a):

@trep powiedział(a):
    Ktoś zwrócił uwagie, że na X nie ma już pedalskich logotypów znanych marek. Sprawdziłem parę i faktycznie, apple, ibm, paramount, nie zmienili na czerwiec swoich awiatorów. Drumpf's effect.

Kilka firm dało się zastraszyć, w tym "nasz" uśmiechnięty CD Projekt Red (oczywiście tylko na głównym profilu, ich konta japońskie, rosyjskie i arabskie nietknięte).

Tych to akurat nikt nie musiał zastraszać...

Jeden dzień wytrzymali, walczyli ile mogli.

• Co ma Harvey do Donalda, że to alternatywa? Napisałem

• No, Donald chyba nie ma moralności św. Maksymiliana. Obawy są więc uzasadnione. Kolejnym minusem jest, że nie wygląda jak Jennifer Connelly (24 lata temu).

• Nie ma sporu. Na plus

• edytowano 5 June

Aaa to Fox coś o tym wspominał (albo ktoś u niego komentujacy), że ktos tym zagra w koncu, wiec liczę że skomentuje to w sobotę.

• edytowano 01:14

Ale, że co?
    Że Trump był na wyspie szczęścia i ma zdjęcia z Ejpsztajnem to przecież nic nowego, od dawna wiadomo.
    Parę tygodni temu ktuś tutej na forumie zapodał listę i beli tamuj wszyscy, tfu! "celebryci" a mniejsza połowa to nawet baby (nie tylko młode ale i stare raszple), co nawet skomętowałem, ale nie chce mi się szukać.

Ten cały Ejsztajn to beł tzw. szpan - przynależność do jelit. Tak samo jak uczestniczenie w grilliku w rezydencji Playboya piekłoszczyka Hefnera.
    Chcesz miksować się z rich & famous, to bierz karty i dawaj na party.

Żryj ile chcesz, chlej aż się porzygasz, możesz bez skrupułów wywalić jajca lub cycki na plaży w tropikalnem klimacie.
    Chłopcy, dziewczynki, kokosy, cytrynki,
    Wóda, konserwy, muzyka bez przerwy!
    A jak chcesz to w każdej chwili se możesz zaruchać. I już należysz do jelity - jeden waronek: morda w kubeł (bo na wszystko są kwity sześciokrotnie xerowane).

Ot i cała tajemnica.

A że tera Leon Mózg daje do wiwatu, to nie znaczy, że dzisiej odkrył Amerykie tylko, że musiał się z Trampkiem zdrowo poprztykać.

A co do typa pod tetułem Ian Miles Cheong, to nie wierzę mu za grosz.

👣

🐾
    🐾

• ..teraz odwieczna zagadka - jak tacy ludzie do takiego grosza dochodzą???

• edytowano 07:06

Xi Jingping swojego oligarchę postawił do pionu, Putin paru biznesmenów zdmuchnął, widocznie przed Trumpem też podobne decyzje

• ...póki co WH bagatelizuje, Elon się trochę złości, wszyscy wiemy jaki jest, tj. spektralny, neuro-różnorodny

Nie za to go cenimy.

On też się już cofa.

• edytowano 07:29

@Filioquist powiedział(a):
    ..teraz odwieczna zagadka - jak tacy ludzie do takiego grosza dochodzą???

Taleb miał taką teorię na temat Muska: Trzeba być odpowiednio głupim, żeby być aż tak bardzo bogatym, bo potrzebna jest seria ryzykownych, ale jakimś cudem udanych, decyzji. I że tylko debil by takie decyzje podjął, ale jednemu na miliard się uda. Nie-debile nie będą co chwilę ryzykować wszystkim więc mają jakiś sufit.

• Podobno Zełeński zaoferował że może ich pogodzić w 24 godziny. ;)

• A ma garniak? Karty ma?

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.