I te instrumenty wpływu załatwią to, że w najbliższym czasie Niemcy nie wystąpią otwarcie przeciw Stanom Zjednoczonym, przynajmniej militarnie. Podgryzać będą ile się da i żadnej okazji nie przepuszczą. Oddać komuś takiemu Ojropę w pacht? Być może są głupsze posunięcia ale ja nie jestem w stanie sobie ich wyobrazić.
@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
No ale ten komunista ma jednak pewne zasługi, jak chociażby rozkazał zmajstrować bombiczkę -- i zmajstrowano. Nie wiem, czy atomówki też kazał zmajstrować, ale w sumie dzięki różnym izotopom Franca stoi w sposób zauważalnie piękny.
początek temu Przemysłu dała Marysia z Warszawy, de domo Skłodoska
Poleca się uwadze filmy tego człowieka, fajne rzeczy wyłapuje.
Rosjanie piszą, że morskie dowództwo NATO w Niemczech (Wschodnich) "odwraca skutki II Wojny Światowej".
Komentarz
I te instrumenty wpływu załatwią to, że w najbliższym czasie Niemcy nie wystąpią otwarcie przeciw Stanom Zjednoczonym, przynajmniej militarnie. Podgryzać będą ile się da i żadnej okazji nie przepuszczą. Oddać komuś takiemu Ojropę w pacht? Być może są głupsze posunięcia ale ja nie jestem w stanie sobie ich wyobrazić.
początek temu Przemysłu dała Marysia z Warszawy, de domo Skłodoska
Poleca się uwadze filmy tego człowieka, fajne rzeczy wyłapuje.
Rosjanie piszą, że morskie dowództwo NATO w Niemczech (Wschodnich) "odwraca skutki II Wojny Światowej".
Ostatnie uwagi Batrosiaka et konsortes są nader inspirujące, gdy się zatrzymamy i pomyślimy nad implikacjami obserwacji.
Budzisz w piątek mówił, że Rosja nadal ma ofertę tanich węglowodorów dla Niemiec - o to chodzi?
Też, ale były rozważania o roli Niemiec jako rywala USA,