czip antykorwinowski
czip korwinoski - objawia się miłymi szmerami w uchu. czip wyłączony włącza się ponownie w reakcji na postacie z uniwersum SYSTEMU, które to uniwersum ma wdrukowane jako dystopię. dawniej posiadał możliwość multiplikacji przez kontakt z entuzjazmem i dobrymi intencjami.
czip antykorwinowski - czip bardzo twardy. wszelki entuzjazm i dobre intencje odczytuje jako dobroludzizm. wyłącza się tylko w kontakcie z POLSKOŚCIĄ, jako wdrukowaną mu utopią.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ja mam czip antyk.rwina na trwałe zaimplementowany w głowizne, a co?
Ja jestem perfekcyjnie obiektywny. Nie mam żadnego czipa.
Na dobranoc bajka od kowboja czipownika. śpiewa czaczę i opowiada o AMERYCE. idylliczna kraina pełna wzajemnej troski. staruszkowie wysiadują tam pod daszkiem na dworze. sprzedają różne drobiazgi. nie są obciążeniem. nie są kulą u nogi SYSTEMU. tu kowboj zaciska zęby jak cytrynę. UNIA takiej sprzedaży by nie dopuściła. ale w AMERYCE ludzie żyją w porządku z naturą.
Nie no jasne. Do tego mają najdroższą na świecie służbę zdrowia, która daje najgorsze wyniki z dolara.
Wiele lat temu usłyszałem od pewnego bywałego w świecie człowieka: "Ameryka to wspaniały kraj, ale dla zdrowych i silnych"
czacza opowiadal to o latynoskiej ameryce. wtedy kiedy kolega się odczipowywał. szło w zasiegach porannych na dywanie dla dzieci. można w ramówce znaleźć.
kto i kiedy opowiada bajki antykorwinoskie. cdn