Skip to content

Potrzebny jest mocny szturm

124»

Komentarz

• edytowano 4 January

Po telefonie od Zazu: stała się dziwna rzecz. W trakcie zabiegu okazało się, że stan faktyczny jest zupełnie inny niż wynikało to z USG, tzn o wiele lepszy - nie było żadnego dużego guza (!) jedynie malutkie, które dało się zlikwidować. A anestezjolog okazał się aniołem - podobnie jak cały zespół. Nie było żadnych problemów z oddychaniem w pozycji półleżącej. (znieczulenie do kręgosłupa).
    Modlitwa działa cuda. Chwała Panu.
    +++
    PS rzecz się działa w Szpitalu Praskim.

• W szpitalu południowym zawsze pytać o tego zabawnego anestezjologa. Nawet jak go nie będzie to się całemu zespołowi poprawi od razu humor. Ja zapamiętałem od niego ciekawe historie o wedkowaniu z albanskim księciem.

• @MiejSen powiedział(a):
    W szpitalu południowym zawsze pytać o tego zabawnego anestezjologa. Nawet jak go nie będzie to się całemu zespołowi poprawi od razu humor. Ja zapamiętałem od niego ciekawe historie o wedkowaniu z albanskim księciem.

Starszy pan. Zuzka wyznała mu miłość, na co instrumentariuszka odpowiedziała, że "nie pani jedna, kolejka do jego serca jest długa".

• +++

• +++

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• +++

• +++

• +++

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.