Skip to content

17. spotkanie rocznicowe ŻRdFF - marzec 2025

Najmilsi,

Jeśli Pan Bóg pozwoli 22 marca (sobota) odbędzie się spotkanie rocznicowe ŻRdFF.

Program spotkania:

Godzina 11.00 Msza św. w intencji ŻRdFF w Kaplicy Matki Boskiej Częstochowskiej na Jasnej Górze.
Po Mszy Droga Krzyżowa na murach Sanktuarium.
Później uroczysty obiad w restauracji Rycerska.

Sugeruję, żeby łączyć się w grupy w celu dojazdu. Gdyby ktoś chciał dojechać cudzym transportem, niech skontaktuje się z Zelatorem, podając nr telefonu, analogicznie gdyby ktoś miał wolne miejsce w aucie. Można też pisać tutaj.

Gdyby ktoś chciał dołączyć a nie pozwalają mu finanse, jest specjalny fundusz refundujący koszty uczestnictwa.

Gdyby ktoś był wcześniej, spotykamy się przed pomnikiem bł. kard. Stefana Wyszyńskiego.

Otagowano:

Komentarz

• Dajcie mnie tu info kto będzie.
    Natentychmiast i to już!

Ważne.

Potrzebuje wiedzieć, a wy jeszcze nie musicie.
    No.

Dziękuję.

• edytowano 11 February

My mamy zamiar być w trójkę, jak Pan Bóg pozwoli.

• No!
    I to mnie się podoba.
    Podziękował za zdyscyplinowanie
    Kłaniam się.

• Upraszam się o zaciągnięcie języka u tych którzy tu nie zaglądają przez tych którzy tu są i mają z nimi kontakt żeby ci drudzy dali znać w imieniu tych pierwszych że będą.

• edytowano 11 February

Z I Róży Gapheau tylko zapytał czy można z dziećmi. Potwierdziłam. Pewnie się wybiera.
    Dopytam.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Witam serdecznie. Jak się nic nie wydarzy to w ok. 4-5 osób powinienem się pojawić.

• Czytałem gdzieś, że Niebieska też ma chęć się pojawić.

• Mam jedno miejsce wolne w aucie - Łódź i okolice.

• Będę.

• Będę z żoną.

• @murdelio powiedział(a):
    Będę z żoną.

Fajnie, gdyż przygotowałem dla ciebie niespodziankę.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.