Czy autor Nocy Żywych Żydów powrócił?
Tak mnie najszło, bo tuskoidom idzie lepiej.
Jak pamiętam, Tusk zmienił się dość mocno pod wpływem robionych podobno przez panią De Barbaro. Drugim elementem tej układanki był wzmiankowany autor, czyli Igor Ostachowicz, podobno wyjątkowo sprawny specjalista od psychologii społecznej w praktyce.
Po pewnym czasie tuskoidy utraciły swoją sprawność w zarządzaniu emocjami tłumu.
Kończący się tydzień był bardzo bogaty w wydarzenia:
- ministra Nowacka obrzydliwie kłamie odnośnie wyjątkowo antypolskiej wypowiedzi, która jest strasznym zagrożeniem dla Polski, i nic się nie dzieje, dalej jest ministrą;
- lekko rezonuje poświadczenie nieprawdy odnośnie posiadanego magisterium ministry Kotuli, dalej nic;
- Giertychowi wybucha Polnord, a atak na Stanowskiego kończy się wyjątkową klęska mecenasa, skandal w prokuraturze też nie rezonuje;
bardzo trudna kumulacja, która została przykryta 'sprawą Ziobry'.
Takie numery potrafił robić za czasów swojej świetności podmiot tego wątka.
Dlatego tak mnie najszło.
4
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ludzie też to zauważyli, widziałem takie komentarze.
Aż musiałem sprawdzić tego Ostachowicza.
...dobrze im poszło nie bez współpracy Ziobry, w jego stanie zdrowia zawsze mógł się poczuć gorzej, ale chyba chce ugrać coś dla siebie, zawsze grał na siebie
O tym, że może być smród i gnój wokół Auschwitz, zresztą jak co roku, oraz o tym, że tego i tego dnia ZZ ma się stawić przed komisją wiedzieli wszyscy od wielu tygodni. Tak więc teza o przykrywania jednego chlewu drugim jest mocno naciągana.
Dlatego dostał szansę i ku zadowoleniu Tuska z niej skorzystał. To wskazuje na wytrawnego gracza po stronie Tuska. Zmiana jakości w zarządzaniu kryzysem.
To jest grubymi nićmi szyte. Wybryk nowackiej jest znacznie cięższego kalibru - tego Zbyszek nie przykryje. Będzie się to ciągnęło za nimi już do końca.
Tylko platfusom i onucom się spodoba, każdemu z innego powodu. A pisowcy będą głosować na PiS ale przecież dotąd tak głosowali.
Nic nie będzie się ciągnęło. Nie dla ludzi, którzy ich popierają.
Wypowiadacie się tak, jakby ludzie byli zero-jedynkowi i nie mieli prawa do szansy opamiętania się. Potępiam take podejście.
Z jednej strony ludzie nie są zero-jedynkowi i mają prawo do szansy opamiętania się. Z drugiej strony korzystają z niego tak rzadko, że jak komuś się to zdarzy, to urządza się mu pośmiertnie huczną imprezę o nazwie kanonizacja a przynajmniej beatyfikacja.
Jedyną formą akceptowalną obecnie w ramach opamiętywania się jest coming-aut.
No, i Ignac właśnie zrobił powyżej swój kamingałt. Bohaterowie nie muszą nosić tęczowych gaci.
Ga Ga. Chwała Bohaterom!
Z czyjej służby wytrysnął Igor?
Typ jest iście diaboliczny. Z racji jego wektora działania stawiałbym na hytlersynów, acz modus operandi jedzie bardziej mrocznymi sowiecko- rassijskimi klimatami ...
Pod cywilizowaną okupacją niemiecką prymitywni polscy naziści wybudowali obozy, w których zagazowali cywilizowanych Żydów.
Ustawa 447 lubi to!