Skip to content

Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej - Karol Nawrocki

Wejdźcie na twitterka, odszukajcie profil prezydenta Nawrockiego, kliknijcie zakładkę odpowiedzi i poczytajcie jego odpowiedzi na gratulacje od głów państw i innych oficjeli. TO JEST POEZJA!

«1

Komentarz

• Właśnie zakończyłam tę lekturę -- coś wspaniałego.

• Nawrocki jest wyższy od Dudy, który już sam jest wysoki.

• edytowano 3 June

10 lat temu się radowałam, że mamy przystojnego Prezydenta i najpiękniejszą parę prezydencką w Europie. I tak było.
    A dziś mamy Prezydenta jak James Bond i Prezydentową jak marzenie. :-)

• I jakie słodkie prezydenciątko!

• How old is FLOTROP, wie ktuś?
    Bo nie mogie znaleźć.

👣

🐾
    🐾

• 39.

• Jeżeli Karol Nawrocki jest pamiętliwy i złośliwy, to pamiętając że bokserzy mają silne i bardzo twarde dłonie to na miejscu Tuska z podawaniem ręki bym się mocno zastanawiał.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Jeżeli Karol Nawrocki jest pamiętliwy i złośliwy, to pamiętając że bokserzy mają silne i bardzo twarde dłonie to na miejscu Tuska z podawaniem ręki bym się mocno zastanawiał.

Z drugiej strony pan prezydent później powinien starannie policzyć wszystkie palce.

• @los powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    Jeżeli Karol Nawrocki jest pamiętliwy i złośliwy, to pamiętając że bokserzy mają silne i bardzo twarde dłonie to na miejscu Tuska z podawaniem ręki bym się mocno zastanawiał.

Z drugiej strony pan prezydent później powinien starannie policzyć wszystkie palce.

Doradzam zatem podawać rękę w stalowej rękawicy.

• @los powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):

Może palce to nie ale już obrączkę i zegarek to bym sprawdził ;)

• Tymczasem w Onecie...

Bijący po oczach lead: :D:D

KAROL NAWROCKI STRACI PRAWO JAZDY

A pod spodem:

"Prezydent w czasie urzędowania będzie korzystał z usług kierowcy".

:D

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    I jakie słodkie prezydenciątko!

Po prezydenciątku już sobie jadowite jednostki urządziły jazdę. Tak bardzo przesadziły, że nawet tamta strona uznała że wykaże się niewiarygodną szlachetnością i zaczęła sypać apelami żeby nie znęcać się nad niewinną siedmiolatką.
    Włączając w to posła Józefaciuka i panią Korwin-Piotrowską.

• Ale na X trwa już akcja dojeżdżania tych wywłok.

• Wszystko już na Dude wystrzelali, muszą WYMYŚLIĆ coś nowego. Publika znudzona obelgami.

• @Berek powiedział(a):
    Tymczasem w Onecie...

Bijący po oczach lead: :D:D

KAROL NAWROCKI STRACI PRAWO JAZDY

A pod spodem:

"Prezydent w czasie urzędowania będzie korzystał z usług kierowcy".

:D

eee to proste

PREZYDENT BEZ OCHRONY

Chociaż zgodnie z ustawą o Służbie Ochrony Państwa ochrona przysługuje tylko obecnemu lub byłemu prezydentowi, tradycją jest, że otrzymuje ją również zwyciężający w wyborach prezydent elekt. Ochronę dla „innych osób ze względu na dobro państwa” może przyznać szef MSWiA. (...)
    Z informacji „Rz” wynika, że już w trakcie kampanii Nawrocki – z obawy o bezpieczeństwo po wielu negatywnych publikacjach na jego temat – otrzymał decyzją szefa MSWiA ochronę SOP, jednak odmówił.

IPN PRZEJMUJE WŁADZĘ W POLSCE

Sławomir Cenckiewicz, historyk i były dyrektor Wojskowego Biura Historycznego IPN, mają odegrać kluczową rolę w budowaniu struktur Kancelarii Prezydenta Karola Nawrockiego po objęciu przez niego urzędu – dowiedziała się „Rz”. (...) dr hab. Sławomir Cenckiewicz jest jedną z osób publicznych, które najmocniej wspierały Nawrockiego.

https://www.rp.pl/polityka/art42451771-gdanski-zaciag-do-palacu-prezydenckiego

• A ja nie. Zamierzam oddać z należnym paskarskim procentem.

• @MiejSen powiedział(a):

PREZYDENT BEZ OCHRONY

Chociaż zgodnie z ustawą o Służbie Ochrony Państwa ochrona przysługuje tylko obecnemu lub byłemu prezydentowi, tradycją jest, że otrzymuje ją również zwyciężający w wyborach prezydent elekt. Ochronę dla „innych osób ze względu na dobro państwa” może przyznać szef MSWiA. (...)
    Z informacji „Rz” wynika, że już w trakcie kampanii Nawrocki – z obawy o bezpieczeństwo po wielu negatywnych publikacjach na jego temat – otrzymał decyzją szefa MSWiA ochronę SOP, jednak odmówił.

W 2015 r. tak się dowiedziałem o zwycięstwie Dudy... Kolega (obecnie poseł) będący na wieczorze wyborczym wrzucił info, że BOR właśnie przyjechał chronić prezydenta elekta :)

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@MiejSen powiedział(a):

PREZYDENT BEZ OCHRONY

W 2015 r. tak się dowiedziałem o zwycięstwie Dudy... Kolega (obecnie poseł) będący na wieczorze wyborczym wrzucił info, że BOR właśnie przyjechał chronić prezydenta elekta :)

Na szczęście PiS dokonał głębokiej reorganizacji tej służby i nie ma już mowy o takich nieporządkach.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@MiejSen powiedział(a):

PREZYDENT BEZ OCHRONY

Razem z Wachmistrzem poszliśmy wtedy kibicować naszemu kandydatowi przed Redutą Banku Polskiego. To był taki spontaniczny pomysł, więc już nie udało nam się wejść do środka, czekaliśmy z małym tłumkiem na zewnątrz. No i krótko przed ogłoszeniem wyników (ale już dobrze po zakończeniu głosowania, bo cisza wyborcza została trochę przedłużona) faktycznie zjawili się BORowcy, Wachmistrz chyba nawet z ukrycia fotkę strzelił, ale nie jestem pewna.

• edytowano 4 June

@Berek powiedział(a):

@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    I jakie słodkie prezydenciątko!

Po prezydenciątku już sobie jadowite jednostki urządziły jazdę. Tak bardzo przesadziły, że nawet tamta strona uznała że wykaże się niewiarygodną szlachetnością i zaczęła sypać apelami żeby nie znęcać się nad niewinną siedmiolatką.
    Włączając w to posła Józefaciuka i panią Korwin-Piotrowską.

Nawet Śmiszek włączył się w obronę Kasi, napisał, że jest "radosną mega fajną dziewczynką".

• edytowano 4 June

Czy to jest obrona Kasi?

A jakby nie była radosna?

• Mnie teraz ciekawi jak Prezydent KN wywali do kosza dekret o relokacji Muslimów i Zielony Ład?
    Nie wiem jak, ale wierzę, że to zrobi, bo obiecał. :-)

• Wydaje mi się, że te umowy wymagają podpisu. Ale nawet jeśli nie, to gdzieś mi mignął post na tt (u Cenckiewicza?), że jest to do zrobienia.

• edytowano 4 June

A, to był S-W, a nie Cenckiewicz 😄

• Jednakże warunkiem podstawowym wypowiedzenia takiej umowy jest wola, czy rząd ma wolę aby go wypowiedzieć?

• Wróciłam z marketu, gdzie na półce leżał m.in Fakt, a na pierwszej stronie foto Daniela N. i podpis: "jak Donald Tusk chciał zniszczyć mojego tatę".
    Ponieważ wiem jak - Faktu nie nabyłam. Ale dobrze, że syn nie odpuszcza.

• @trep powiedział(a):
    Czy to jest obrona Kasi?

A jakby nie była radosna?

No nie, tu akurat bym się nie czepiała - te jednostki jadem napompowane rzuciły się do nawijania jakie to rozwydrzone, okropne dziecko z ADHD. Bo podskakuje, śpiewa i zaczepia publikę.

Więc gość nawet przytomnie zauważył że dziecko, o rany, zachowywało się jak... dziecko.

• edytowano 4 June

Szedł miły chłopiec ulicą, podszedł bandyta, uciął miłemu chłopcu rękę.

X powiedział: to był miły chłopiec.

Czy to jest obrona chłopca?

A gdyby chłopiec nie był miły?

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.