Przestańcie, bo się posik...ze śmiechu. Oj, biedny ten Szczepcio. Uwaga techniczna: jak on się mieści na tych nocnych stolikach? Chyba w swobodnym zwisie...
(...)piękny rudy kot na polityka wracającego do domu czekał już przy furtce, a potem ani na chwilę nie przestawał się przymilać. A najlepsze jest to, że kocur wcale nie należy do prezesa, którego tak uwielbia(...)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
kot ładny ale rudy a to mi przypomina mojego kota, też rudzielca ale to było wredne kocisko.....choć w zasadzie jest bo przy przeprowadzce do miasta zostawiłem go siostrze chociaż z drugiej strony może on jest bardziej nieujarzmiony niż wredny? B-)
Mania napisal(a): Kurde, dźwięk mi w kąpie wysiadł, nie usłyszę krzyczącego qnia, ale widzę, że ładnie skacze. ;;)
To jest przeróbka kibicowskiej przyśpiewki. Oryginał był czeski - "Kto ne skacze neni Czech !", ale nasi przerobili na "Kto nie skacze ten z Policji". Giertych skakał ze słowami "Kto nie skacze te za PiSem".
los napisal(a): Nie, zabawnie. John Cleese w ministerstwie gupich kroków wcale nie był lepszy.
Dzieci mają taką przypadłość, że zbytnio identyfikują się np. z oglądanym filmem i potrafią się wstydzić, uciekać z pokoju, zasłaniać oczy. To z wiekiem mija, ale nie u wszystkich. Czasami mi się zdarza czuć zażenowanie totalne. Ja po prostu wstydzę się za Giertycha, chociaż chętnie bym go w dupę kopnął.
Komentarz
Ale pomysł - przedni!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
to nalezy do dzialu humor
ROTFL! )
ale to było wredne kocisko.....choć w zasadzie jest bo przy przeprowadzce do miasta zostawiłem go siostrze
chociaż z drugiej strony może on jest bardziej nieujarzmiony niż wredny?
B-)
I zrobił to tragicznie ...
JORGE>
JORGE>