Skip to content

Humer

16061636566456

Komentarz

• Eden napisal(a):
    Brzoście, kto stanowi na obecnym etapie mejnstrim na Liberyi, nadal Chórzysta i spółka JBPP?
    Tak, tę grupę miałem na myśli.
  • TWÓJ STYL
    Szczepan TWARDOCH: Zakradam się do kobiecych sypialni. Leżę na ich nocnych stolikach
    LOL :)
  • extraneus napisal(a):
    TWÓJ STYL
    Szczepan TWARDOCH: Zakradam się do kobiecych sypialni. Leżę na ich nocnych stolikach
    LOL :)
    Jestem kremem na hemoroidy?
  • Znaczy jest pisarzem do tego samego co ten krem?
  • los napisal(a):
    Znaczy jest pisarzem do tego samego co ten krem?
    No cuszzzzzz każdy ma swoje ambicje by być kimś ... lub czymś :)
  • Przestańcie, bo się posik...ze śmiechu. Oj, biedny ten Szczepcio. Uwaga techniczna: jak on się mieści na tych nocnych stolikach? Chyba w swobodnym zwisie...
  • Autentyk? Czy fotomontaż?
  • Zazu napisal(a):
    Autentyk? Czy fotomontaż?
    nie przymierzając, zupełnie jak ta ustawa PO trybunalska: w 3/5 autentyk, w 2/5 pic i fotomontaż ;)
  • Fotomontaż (łapy jednak ewidentnie kocie) ale b. zgrabny.
  • edytowano December 2015
    Zazu napisal(a):
    Autentyk? Czy fotomontaż?
    Widać że (paskudny i nieudany) fotomontaż...
    Ale pomysł - przedni! :)
  • edytowano December 2015
    Autentyk:
    image
    (...)piękny rudy kot na polityka wracającego do domu czekał już przy furtce, a potem ani na chwilę nie przestawał się przymilać. A najlepsze jest to, że kocur wcale nie należy do prezesa, którego tak uwielbia(...)

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• 50 tysiecy

to nalezy do dzialu humor
  • To akurat mało zabawne.
    image
  • Właśnie zobaczyłem ten filmik na FB.
    ROTFL! =))
  • Roman Jacek Giertych (ur. 27 lutego 1971 w Śremie)
  • kot ładny ale rudy a to mi przypomina mojego kota, też rudzielca
    ale to było wredne kocisko.....choć w zasadzie jest bo przy przeprowadzce do miasta zostawiłem go siostrze
    chociaż z drugiej strony może on jest bardziej nieujarzmiony niż wredny?
    B-)
  • JORGE napisal(a):
    Roman Jacek Giertych (ur. 27 lutego 1971 w Śremie)
    Niby każdy człowiek ma prawo zrobić z siebie idiotę w swój ulubiony sposób. Nie wiedziałem tylko, że pan mecenas wybierze akurat ten.
  • Oh każdy ma prawo dać upust emocjom. I ja to rozumiem.
  • I co - upuścił?
  • Kurde, dźwięk mi w kąpie wysiadł, nie usłyszę krzyczącego qnia, ale widzę, że ładnie skacze. ;;)
  • Qń cyrkowy nurmalnie.
  • Mania napisal(a):
    Kurde, dźwięk mi w kąpie wysiadł, nie usłyszę krzyczącego qnia, ale widzę, że ładnie skacze. ;;)
    To jest przeróbka kibicowskiej przyśpiewki. Oryginał był czeski - "Kto ne skacze neni Czech !", ale nasi przerobili na "Kto nie skacze ten z Policji". Giertych skakał ze słowami "Kto nie skacze te za PiSem".

I zrobił to tragicznie ...

JORGE>
  • loslos
    edytowano December 2015
    Nie, zabawnie. John Cleese wcale nie był lepszy. A Kaczyński złe ministerstwo mu powierzył

• los napisal(a):
    Nie, zabawnie. John Cleese w ministerstwie gupich kroków wcale nie był lepszy.
    Dzieci mają taką przypadłość, że zbytnio identyfikują się np. z oglądanym filmem i potrafią się wstydzić, uciekać z pokoju, zasłaniać oczy. To z wiekiem mija, ale nie u wszystkich. Czasami mi się zdarza czuć zażenowanie totalne. Ja po prostu wstydzę się za Giertycha, chociaż chętnie bym go w dupę kopnął.

JORGE>
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.