Właśnie o Cenckiewiczu myślałam - w sensie że trzeba by swędziom dobrać się do 4 liter, prześwietlając ich teczki w IPN. Zaraz okazałoby się, gdzie kogo boli i skąd to wycie.
Nie da się wszystkiego tłumaczyć teczkami. System wyhodował sobie już ludzi na pożywce ideolo. Poza tym są nieagenturalne więzi materialne i towarzyskie; prestiż.
extraneus napisal(a): Nie da się wszystkiego tłumaczyć teczkami. System wyhodował sobie już ludzi na pożywce ideolo. Poza tym są nieagenturalne więzi materialne i towarzyskie; prestiż.
Powiązania rodzinne też się liczą. Tuleya i Tuleya to ojciec i syn czy bracia?
extraneus napisal(a): Nie da się wszystkiego tłumaczyć teczkami. System wyhodował sobie już ludzi na pożywce ideolo. Poza tym są nieagenturalne więzi materialne i towarzyskie; prestiż.
Warto by się przyjrzeć sprawie lustracji w 2007 i zaangażowaniu obecnego przewodniczącego TK
Dzisiaj o 15.45 przystąpiłem do Komitetu Obrony Demokracji (KOD). Przeczytałem regulamin i zadałem jedno pytanie, które po 30 sekundach usunięto. Zapytałem więc, czy w Demokracji można zadawać pytania? O 15.50 zostałem z KOD wyrzucony. Jak żyć?
Komentarz
@AdamDee
Na TT wkleił S. CENCKIEWICZ
"Jak się będzie nazywała koalicja Petru z Kosiniakiem? - Nowoczesne chłopy."
Dzisiaj o 15.45 przystąpiłem do Komitetu Obrony Demokracji (KOD). Przeczytałem regulamin i zadałem jedno pytanie, które po 30 sekundach usunięto. Zapytałem więc, czy w Demokracji można zadawać pytania? O 15.50 zostałem z KOD wyrzucony. Jak żyć?
Chamstwu będziemy przeciwstawiać się SIŁOM i GODNOŚCIOM CZŁOWIECZOM
Pił ktoś?
by Shork