" Piotr Baron @PiotrBaronJazz Do @Palikot_Janusz: Chcesz w ryj od Żyda? No to chodź mięczaku! Zobaczysz jak smakuje koszerna fanga w gówniany pali-pysk! @pobozy
Skończy się jak z tą grupą "przeciwko ksenofobii i rasizmowi" (czy coś takiego, a po polsku przeciwko osobom niechętnym imigranckiej fali), powiedzą, że grupa została opanowana i zakładają nową tajną, co się będzie działo wewn., cóż pewnie nic, bo co się ma dziać?
dyzio napisal(a): gdybym umiał to zarzucibym FB róznymi klonami np, "KOD Sekcja Specjalna", "KOD Sekcja Samospaleń" Oddział Samobójców
Proste: zakłada kolega stronę firmy/instytucji, popularnie zwaną fanpejdżem. Na Fb fanpejdż jest anonimowy, to znaczy, że jeśli się kolega nie ujawni, to nikt nie wie kto założył taki fanpejdż
Ja zrobiłem (na chwilę) na przykad taką (wątek) #Russianhomage ale za późno i nic z tego nie wyszło....
Komentarz
Jakbym RAZ-a czytała ~X(
Belgia zablokowana w oczekiwaniu na zamach, a na Tytaniku śpiew
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
" Piotr Baron @PiotrBaronJazz Do @Palikot_Janusz: Chcesz w ryj od Żyda? No to chodź mięczaku! Zobaczysz jak smakuje koszerna fanga w gówniany pali-pysk! @pobozy
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
*
Otrzymują Małłacha w kategorii "Organizacja".
zakłada kolega stronę firmy/instytucji, popularnie zwaną fanpejdżem.
Na Fb fanpejdż jest anonimowy, to znaczy, że jeśli się kolega nie ujawni, to nikt nie wie kto założył taki fanpejdż
Ja zrobiłem (na chwilę) na przykad taką (wątek)
#Russianhomage
ale za późno i nic z tego nie wyszło....